vrijdag, 12 augustus, 2022
Meer...

  MG MG5 Electric Long Range

  37.585

  28/06/2022

  Een tijdje geleden kwam het nieuws dat MG waarschijnlijk een compacte elektrische auto op de markt zou brengen. Dat is nu officieel, aangezien MG bevestigt dat men eind dit jaar een elektrische hatchback met de naam MG4 Electric wil lanceren.

  10/06/2022

  Het segment compacte auto’s met een elektrische aandrijflijn is nog maar dunnetjes bezet. We hebben de VW ID.3, Cupra Born en straks ook de Renault Megane E-Tech. Dat is het. Biedt dit mogelijkheden voor de MG4, zoals de onlangs in China onthulde MG Mulan hier gaat heten?

  17/02/2022

  Dat de Mercedes EQE in aantocht is, is inmiddels wel duidelijk. De pers mocht laatst al een stukje meerijden en Daimler maakt nu ook bekend welke sportieve AMG-varianten er komen. Er komen, geheel tegen de verwachting in, zelfs twee AMG-varianten van de Mercedes EQE.

  16/02/2022

  MG, het Britse merk dat sinds een aantal jaren onderdeel van het grote Chinese SAIC-concern is, kondigt aan dat de MG5 Electric vanaf maart verkrijgbaar zal zijn. Dit is de allereerste elektrische stationwagen, en ook nog eens een behoorlijk betaalbare.

  07/10/2021

  Eigenlijk wisten wij niet beter of MG zou de ZS EV binnenkort uit het programma nemen. Maar tot onze verbazing komt er een vernieuwde versie. Vandaag was ook de officiële lancering van de Marvel R en bevestigde MG ook de komst van de MG 5, de eerste elektrische stationwagen.

  03/09/2021

  De rentree van MG twee jaar geleden was overweldigend. Niet zo zeer vanwege het briljante product, maar vooral omdat de ZS EV veel value for money is, hetgeen zich heeft vertaald in flinke verkopen in Nederland. Deze Marvel R moet het van meer hebben dan alleen een scherpe prijsstelling.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 370
  • Winter: 275

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.