zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  Lucid Air Touring

  134.000

  06/07/2023

  De Amerikaanse start-up Lucid Motors, die momenteel bezig is met de productie van zijn eerste elektrische model, heeft onlangs een deal gesloten met Aston Martin. Maar dit is slechts het begin van Lucid’s ambitieuze plannen om de technologie ook aan andere autofabrikanten beschikbaar te stellen.

  09/05/2023

  De Amerikaanse startup Lucid Motors heeft de productiedoelen voor zijn eerste elektrische sedan, de Lucid Air, in 2023 verlaagd. Aanvankelijk werd er door Lucid Motors gemikt op 20.000 auto’s. Dit aantal is nu teruggebracht naar 17.000.

  28/04/2023

  Lucid Motors heeft aangekondigd dat het is gestart met de testritten op de openbare weg met zijn langverwachte elektrische SUV, de Gravity. De SUV van de Amerikaanse autofabrikant moet een baanbrekende combinatie van luxe, ruimte, prestaties en een indrukwekkend rijbereik bieden.

  23/12/2022

  We hoeven met de feestdagen helemaal niet naar de meubelboulevard. We kunnen ook naar mooie elektrisch auto’s gaan kijken. Sinds een paar dagen hebben we er in Nederland showrooms van twee interessante elektrische merken bij: Lucid en Nio.

  23/08/2022

  De Lucid Air is een van de meest begeerlijke elektrische auto’s van dit moment. Een oogstrelend design en veel ruimte en comfort, gecombineerd met de modernste technieken en een toonaangevende actieradius. Maar als het op prestaties aankomt, is de Tesla Model S Plaid een stukje sneller. Dat zal alleen niet lang meer duren.

  11/05/2022

  Vorig jaar vertelde Lucid Motors dat de Lucid Air in 2022 ook in Europa zal worden aangeboden. Gezien de wereldwijde problemen in de supply chain rezen er hier en daar wat twijfels of dat zou lukken. Maar Lucid Motors opent vrijdag zijn eerste Europese locatie en bevestigt de eerste voertuigen nog dit jaar te leveren.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 675
  • Winter: 485

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.