maandag, 11 december, 2023
Meer...

  Volkswagen ID. Buzz Pro

  66.160

  12/11/2023

  Om software-issues te voorkomen, heeft Volkswagen de tijd genomen voor de lancering van de ID.7. En dat heeft geholpen; de ID.7 is een prettige allrounder met weliswaar een (vooralsnog) stevige prijs, maar met een fijn comfortabel rijkarakter

  31/10/2023

  Waar je vroeger maar een heel beperkte keuze had, als je een elektrische auto mocht uitzoeken, kun je nu alle kanten op. Er zijn nu niet alleen SUV’s maar ook cross-overs, hatchbacks, coupés, sedans en stationwagens. Wat die stationwagens betreft, was MG de eerste. Er volgen er nu meer, waaronder de Volkswagen ID.7 Tourer.

  11/10/2023

  Volkswagen heeft de lat hoger gelegd met de introductie van de vernieuwde ID.4 en ID.5 modellen. Deze SUV’s, die in het begin een aardig prominente plek innamen in het elektrische landschap, kregen al snel te maken met hevige concurrentie. De Duitse fabrikant komt nu met een reeks upgrades om de concurrentiepositie te verbeteren.

  22/08/2023

  Volkswagen maakt bekend dat men is begonnen met de serieproductie van de VW ID.7. Deze elektrische sedan kunnen we beschouwen als de elektrische variant van de populaire VW Passat. Een belangrijk volumemodel dus voor de Duitse fabrikant, die onlangs liet weten dat de EV-verkopen nog niet naar tevredenheid verlopen.

  02/06/2023

  De elektrische Volkswagen ID.Buzz, geïnspireerd op de iconische VW Transporter uit de jaren ’50, is nog maar net op de markt maar is nu al een groot succes. Dat succes zal nog groter worden als de VW ID.Buzz straks ook leverbaar is met een langere wielbasis, een krachtige elektromotor en een groter accupakket.

  15/05/2023

  Heel langzaam komen we steeds meer te weten over de Volkswagen ID.2, het naar verwachting één na kleinste lid van de ID-reeks. Deze kleine EV lijkt de belofte in te lossen die Volkswagen een tijdje geleden heeft gedaan, namelijk om een betaalbare EV aan te bieden die minder dan 25.000 euro gaat kosten.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 385
  • Winter: 295

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.