Maxus eDeliver9 en eDeliver3 zijn nu nog scherper geprijsd

Maxus, bekend om hun elektrische bedrijfswagens, heeft onlangs een aantrekkelijke prijsverlaging doorgevoerd voor hun eDeliver9 model, waardoor deze nu vanaf €54.950 beschikbaar is. Deze stap zet de eDeliver9 stevig in de markt als een van de meest betaalbare grote elektrische bestelauto’s.

Naast de prijsverlaging introduceert Maxus ook speciale DEAL-edities voor zowel de eDeliver3 als de eDeliver9, met kortingen die kunnen oplopen tot €3.500. Deze aanbiedingen gelden voor geselecteerde voorraadmodellen en zijn gericht op snelle beslissers, gezien de beperkte beschikbaarheid.

Laadvolume tot wel 12,5 m3

De eDeliver9 onderscheidt zich door zijn ruime laadvolume tot wel 12,5 m3 en is leverbaar in verschillende varianten, zoals diverse hoogtes, opbouwvarianten en wielbases. Het laadvermogen reikt tot 1.350 kg, met een trekvermogen tot 1.500 kg en een elektrisch rijbereik tot 353 km (volgens de WLTP-normen). Deze kenmerken maken de eDeliver9 een veelzijdige keuze voor stadslogistiek, vooral in milieuzones.

DEAL-edities met verschillende accupakketten

Voor de eDeliver3 betekent de DEAL-editie een voordeel van €1.000 op voorraadmodellen, waardoor deze nu verkrijgbaar is vanaf €31.605. De DEAL-edities van de eDeliver9 bieden zelfs een voordeel van €3.500, bovenop de al verlaagde prijzen. Zo is er bijvoorbeeld een eDeliver9 L3H2 Business DEAL met een 72 kWh accupakket beschikbaar vanaf €55.950, slechts €1.000 meer dan het standaardmodel. Een ander voorbeeld is de eDeliver9 L3H2 Business DEAL voorzien van het 89 kWh accupakket, die er nu al is vanaf € 64.450.

Maxus’ distributeur, Van Mossel, zet hoog in op het aanbieden van scherp geprijsde elektrische bedrijfswagens met korte levertijden. Met een aanbod van 5 jaar garantie en een landelijk dekkend dealernetwerk, streeft het bedrijf ernaar om ondernemers zorgeloos op weg te helpen. Daarnaast zijn er ook fiscale voordelen zoals de MIA-mogelijkheden van toepassing op de DEAL-edities, wat ze nog aantrekkelijker maakt voor zakelijke gebruikers.

Dit aanbod van Maxus toont een duidelijke inzet op het toegankelijker maken van elektrische mobiliteit voor ondernemers, in lijn met de groeiende vraag naar duurzame transportoplossingen.

Vorig artikelNIO ET9: nieuw topmodel verlegt de grenzen
Volgend artikelNikola’s productie van waterstoftrucks begint op gang te komen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in