dinsdag, 23 april, 2024
Meer...

  Voyah Free 106 kWh Premium Standaard

  74.150

  13/10/2022

  Voyah bevestigt dat de eerste partij van 500 exemplaren van de elektrische Free SUV onderweg is naar Noorwegen. Men verwacht dat de leveringen eind november plaats kunnen vinden. Het Chinese merk begint zijn eerder dit jaar aangekondigde Europese marktintrede met een showroom in de Noorse hoofdstad Oslo.

  05/07/2022

  Het is altijd een beetje afwachten of een Aziatische startup inderdaad de Europese markt op gaat. Ook Voyah, het ‘elektrische premium merk’ van het Chinese Dongfeng, had dit aangekondigd. En Voyah heeft zowaar zijn eerste showroom buiten China geopend in de Noorse hoofdstad Oslo.

  28/02/2022

  Voyah, het premium EV-merk van het Chinese Dongfeng, heeft officieel aangekondigd dat het zijn auto’s ook in Europa zal aanbieden, en dat als eerste in Noorwegen zal doen. Daarmee wordt Voyah het eerste Chinese staatsmerk dat zijn voertuigen in Europa gaat verkopen.

  17/07/2021

  Het Chinese staatsbedrijf Dongfeng presenteerde eind vorig jaar het eerste model van haar nieuwe ‘premium elektrische merk’ Voyah. Deze nieuwe Free is zojuist in productie gegaan. Dit model zal men – en het is voor het eerst dat een Chinees staatsbedrijf dit doet – ook op ‘overzeese’ markten aan gaan bieden.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 540
  • Winter: 410

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.