zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  DS 3 E-Tense

  39.640

  23/04/2024

  Red Bull Advanced Technologies, de technologische divisie van het succesvolle Formule 1 team, zet zijn expertise op het gebied van engineering nu ook in voor de ontwikkeling van een innovatieve, lichtgewicht brandstofceltechnologie. Met gaat daarvoor samenwerken met de Oostenrijkse specialist AVL.

  09/02/2024

  Abarth, het dynamische sportieve submerk van Fiat, wordt een nieuw leven ingeblazen. Het merk zal voortaan alleen volledig elektrische modellen aanbieden, Dat begon een tijdje geleden met de Abarth 500e, die uiteraard is afgeleid van de Fiat 500e. Nu de Fiat 600e op de markt is verschenen, komt er uiteraard ook een Abrth 600e, met extra veel power.

  06/02/2024

  De Duitse startup ElectricBrands AG, die de Evetta en de XBus op de markt wil brengen, heeft een zogenaamde insolventieprocedure onder eigen beheer aangevraagd. Dit besluit is genomen om een volledige herstructurering van het bedrijf mogelijk te maken.

  21/12/2023

  Onlangs zijn de finalisten van de Automotive Innovation Award 2024 (AIA) bekendgemaakt. Deze Nederlandse organisaties strijden om de prestigieuze prijzen voor de meest baanbrekende mobiliteitsinnovaties. Na intensieve beraadslaging koos de jury elf finalisten met elk een unieke innovatie.

  08/11/2023

  De ongekend groeiende vraag naar elektrische voertuigen leidde de afgelopen jaren tot een toename in de vraag naar grondstoffen voor de productie van lithium-ion accu’s. Recente rapporten en marktanalyses suggereren nu dat er een afnemende vraag naar EV’s is, resulterend in een prijsdaling van die grondstoffen.

  10/10/2023

  De Japan Mobility Show 2023, eind deze maand, is het podium waar Suzuki de wereld kennis wil laten maken met zijn nieuwste creatie: de eWX Concept. Dit elektrische voertuig belooft een frisse wind door de stedelijke mobiliteit te laten waaien. Of die Suzuki eWX ook hier op de markt komt, dat is nog maar de vraag.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 345
  • Winter: 255

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.