zaterdag, 10 juni, 2023
Meer...

  DS 3 E-Tense

  42.140

  01/06/2023

  Dik een jaar geleden liet Xpeng de Europese media al kortstondig kennismaken met het Chinese merk. Dat leverde niet direct grootse verhalen op. En dus bedacht Xpeng, laten we even wachten met Europa, tot de P7 en de G9 klaar zijn voor het kritische publiek in de Oude Wereld. Na de P7, die een lovende pers kreeg, is het nu de beurt aan de forse G9.

  01/06/2023

  Het verkeer in onze steden wordt steeds drukker, en de straten steeds voller. De kleine Biro is daarom steeds populairder aan het worden, maar krijgt ook steeds meer concurrentie. Na de Citroën Ami en Opel Rocks is het nu de beurt aan de uiterst charmante Fiat Topolino. En zo heeft Stellantis straks drie van die elektrische stadsautootjes in de portfolio.

  27/05/2023

  Mercedes-Benz heeft onlangs een nieuwe versie van hun eCitaro stadsbus onthuld. Deze is uitgerust met een brandstofcel om de actieradius te vergroten. De ‘Mercedes-Benz eCitaro fuel cell’, zoals de bus officieel heet, is een unieke combinatie van volledig elektrische en waterstoftechnologie. Ruimte voor iedereen De Mercedes-Benz eCitaro fuel cell biedt plaats aan maximaal 128 passagiers […]

  16/05/2023

  Nog niet zo lang geleden onthulde Ford de E-Transit Courier. Toen kon je al bijna op je vingers natellen dat er ook een personenvariant van deze compacte bestelwagen zou komen. En inderdaad, nu kondigt Ford ook de volledig elektrische E-Tourneo Courier aan. En die is best interessant door de combinatie van compacte afmetingen en een zee aan ruimte.

  12/05/2023

  Er moet dankzij de IRIS eTrike binnenkort een frisse wind door de wereld van het stadsvervoer waaien. De vernieuwde IRIS eTrike is namelijk veel meer dan een eenvoudige update – het is naar eigen zeggen een complete herdefiniëring van wat er mogelijk is op drie wielen.

  09/05/2023

  Toyota is uiteraard een groot voorstanders van zijn eigen waterstoftechnologie. Om zijn eigen trucks emissievrij te maken, gaat het Japanse autoconcern samenwerken met het Nederlandse VDL. Dit partnership heeft als doel om trucks met een nul-emissie te ontwikkelen, die gebruikmaken van brandstofcellen op waterstof.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 345
  • Winter: 255

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.