maandag, 26 september, 2022
Meer...

  Volkswagen ID.5 Pro

  50.890

  22/06/2022

  De eerste schetsen van een volgend model in de ID-reeks, dat intern ‘ID.Aero’ wordt genoemd, circuleren al een tijdje. Met die ID.Aero wil Volkswagen een elektrische tegenhanger van de VW Passat op de markt brengen. De conceptcar voor China onthult men volgende week al, en de versie voor Europa en de VS zal snel volgen.

  03/06/2022

  Alweer goed nieuws over de ‘laadpaalwoestijn’, zoals Frankrijk vanwege schaarse aantal werkende snelladers wel eens wordt genoemd. In samenwerking met Volkswagen Group France zal Allego snellaadstations installeren bij 15 restaurants van Groupe Bertrand in Frankrijk.

  03/06/2022

  We komen steeds meer te weten over de elektrische stationwagen van Volkswagen. Die werd door Volkswagen eerder Space Vizzion genoemd, later ook Aero. Het heeft er nu alle schijn van dat de elektrische tegenhanger van de Passat de naam ID.7 Tourer zal dragen.

  25/05/2022

  Heel wat mensen hebben reikhalzend uitgekeken naar de komst van de Volkswagen ID.Buzz, dat leuke elektrische busje dat een authentieke vintage-look combineert met hedendaagse techniek. Goed nieuws: je kunt hem nu reserveren. De levering vindt dan komend najaar plaats.

  10/03/2022

  Wat niet veel mensen weten is dat Volkswagen zo’n vijftig jaar geleden al experimenteerde met een elektrische T2 bestelbus. De ID.Buzz die de Duitse autofabrikant gisteravond onthulde, is allesbehalve een experiment. De lancering is komend najaar, dus reken maar dat de productie nog dit jaar van start gaat.

  27/01/2022

  Volkswagen is in Zwickau begonnen met de productie van de ID.5. De nieuwe Volkswagen ID.5 is, evenals de nog sportievere ID.5 GTX, een van de ID.4 afgeleide cross-over SUV. We mogen verwachten dat de eerste exemplaren van de ID.5 op korte termijn worden afgeleverd.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 490
  • Winter: 360

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.