donderdag, 18 juli, 2024
Meer...

  Kia EV6 Long Range 2WD

  50.995

  11/07/2024

  Kia heeft grootse plannen om de elektrische automarkt te veroveren, en de nieuwe EV3 zou in die plannen wel eens een heel belangrijke troef kunnen worden. Deze compacte elektrische SUV belooft een scherpe prijs, praktische bruikbaarheid en een verrassend grote actieradius. Kortom: dit moet wel een enorm succesnummer worden.

  13/06/2024

  Vergeet de traditionele beeldvorming van die diesel- en benzineslurpende SUV’s met caravan. De ANWB heeft de Kia EV6 uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2024. Inderdaad, een elektrische auto die jouw caravan moeiteloos naar de Franse Rivièra of de Spaanse Costa Brava brengt. Het snelladen onderweg biedt met zo’n combinatie wel wat uitdagingen, maar het kán prima.

  23/05/2024

  De nieuwe Kia EV3 is een esthetisch meesterwerk en daarmee de mooiste Kia tot nu toe. Oké, het exterieur is uiteraard geïnspireerd door het vlaggenschipmodel EV9, dat met zijn meer dan 5 meter lengte indrukwekkend groot is. Waar het ontwerp van de EV9 door zijn enorme afmetingen niet heel erg harmonieus is, behoudt de EV3 al het mooie van de EV9, maar dan in de juiste afmetingen en proporties.

  08/11/2023

  Van budgetmerk dat auto’s in licentie bouwde naar een maatgevende EV-pionier; weinig automerken evolueerden zo sterk als Kia. Nu is er de EV9, waarmee e-Drivers een flinke rit door de Provence ondernam.

  13/10/2023

  Kia heeft een duidelijke boodschap: elektrische mobiliteit heeft de toekomst. Met de onthulling van de EV5 en de conceptmodellen EV3 en EV4 zet het Zuid-Koreaanse automerk weer een aantal nieuwe stappen richting een elektrische toekomst. Bovendien blijken er ook plannen voor een EV2 te zijn.

  28/08/2023

  Kia onthulde onlangs het definitieve design van de nieuwe EV5. Vooralsnog alleen in China op de markt, maar deze elektrische SUV zal ongetwijfeld ook op de Europese wegen verschijnen. Het Koreaanse merk zou wel gek zijn om die kans te laten schieten. Goede kans dat de Kia EV5 ook de harten van de Europese consument verovert.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 470
  • Winter: 345

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.