dinsdag, 23 april, 2024
Meer...

  Mercedes EQS SUV 450+

  125.425

  11/04/2024

  Mercedes-Benz heeft altijd vooraan gestaan in de evolutie van de automobielindustrie, en hun recente updates aan de EQS-serie bevestigen deze positie opnieuw. Met de aankondiging van de 2024 modeljaar upgrade, schuift de EQS verder naar voren als een toonaangevende speler in het segment van luxe elektrische auto’s…

  04/12/2023

  Het halve alfabet moet eraan geloven als je vertelt welke Mercedes-Benz er nu voor de deur staat. Dan zal het wel complex zijn om zijn positionering binnen het gamma te duiden, toch? Nou, niet echt. De E-Klasse is decennialang Mercedes-Benz’ topper in de hogere middenklasse, de EQ-reeks is de elektrische lijn en SUV verwijst…

  12/10/2023

  Mercedes-Benz heeft de eActros 600 onthuld, een zware elektrische vrachtwagen die speciaal is ontwikkeld voor langeafstandstransport. De onthulling van de vrachtwagen, de dankzij een 600 kWh accupakket een actieradius van zo’n 500 kilometer heeft, vond plaats bij Break Autohof Hamburg Nordheide.

  03/10/2023

  De transportsector staat onder druk om duurzamer te worden. Qua technologie is er al veel mogelijk. Zo zette Mercedes-Benz onlangs een belangrijke stap met de waterstof aangedreven GenH2 truck, die een recordrit van ruim 1000 kilometer voltooide. Maar de financiële drempel om waterstoftrucks toe te passen is nog erg hoog.

  27/08/2023

  Hoewel ze nog niet zo gek lang op de markt zijn, heeft Mercedes-Benz onlangs alweer de vernieuwde versies van de volledig elektrische EQA en EQB aangekondigd. Deze nieuwe versies beloven een frisse look, verbeterde technologie, een grotere actieradius en een scala aan optionele uitrustingen.

  19/06/2023

  Als je dacht dat de elektrische revolutie alleen maar over praktische stadsauto’s en gezinsvriendelijke SUV’s ging, dan heb je het mis. Er zijn ook genoeg elektrische ‘supercars’ en ‘hypercars’ waar de lat hoger ligt dan ooit. Dat is goed te zien aan de onlangs onthulde Mercedes-Benz Vision One-Eleven.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 615
  • Winter: 465

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.