vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  Audi Q4 e-tron 45 quattro

  61.415

  09/11/2022

  De elektrische Audi e-tron gaat alweer wat jaartjes mee. Het is dan ook het eerste elektrische model van het in Ingolstadt gevestigde automerk. Omdat de concurrentie niet bepaald stil zit had Audi hem een tijdje geleden al een kleine upgrade gegeven. Nu komt er een grotere upgrade aan, én een naamswijziging.

  23/05/2022

  Het is geen geheim dat Audi vanaf 2026 uitsluitend EV’s op de markt brengt. Daarom is het geen verrassing dat de nieuwe generatie van de Audi A3 volledig elektrisch aangedreven zal zijn. Maar helaas zal die er naar alle waarschijnlijkheid pas in 2027 komen.

  26/11/2021

  De Audi e-tron, de eerste volledig elektrische SUV van het Duitse merk, kwam in september 2018 op de markt. Ruim een jaar later kwam ook de Sportback-variant. Beide modellen krijgen in de loop van volgend jaar een upgrade met een nieuwe look, grotere accu, efficiëntere motoren en nieuwe elektronica.

  03/09/2021

  Met maar liefst drie ontwerpen gunt Audi ons een voorproefje op haar toekomstige, autonoom rijdende modellen. Vorige maand presenteerde Audi de Skyphere, een concept voor een elektrische cabriolet. Gisteren de Grandsphere. Het derde en laatste ‘Sphere’ concept volgt in 2022.

  07/08/2021

  De Audi e-tron GT lijkt alleen qua stijl op de eerste Audi e-tron. Dat is niet zo gek want de e-tron GT heeft ook veel meer gemeen met de Taycan van zustermerk Porsche. Maar het gaat te ver om die twee auto’s zustermodellen te noemen. Werner Budding reed met de e-tron GT op de RDW-kombaan.

  02/08/2021

  Over amper vijf jaar wil Audi alleen nog maar elektrische modellen aanbieden. Dat heeft dus nogal gevolgen voor het modellengamma van de Duitse fabrikant. Er zitten dus heel wat nieuwe elektrische auto’s in de planning in Ingolstadt. Een daarvan is waarschijnlijk het productiemodel van de Grand Sphere.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 440
  • Winter: 330

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.