donderdag, 22 februari, 2024
Meer...

  BMW i5 M60 xDrive Sedan

  108.427

  19/02/2024

  Je glijdt door de stad, wendbaar als een kat, op iets dat niet echt een e-scooter is, maar ook geen e-motorfiets. BMW heeft dit idee omgetoverd tot realiteit met hun nieuwste aanwinst, de BMW CE 02. Wij mochten er alvast een stukje op rijden.

  09/02/2024

  Binnenkort – ergens in mei 2024 – staat de BMW i5 Touring in de showroom. Een elektrische stationwagen in het premium segment. En daar zijn er nog niet zo veel van. Eigenlijk nog geen een, althans niet in dit formaat. Die voorsprong zou deze elektrische stationwagen best wel eens tot een aardig succesnummer kunnen maken.

  18/11/2023

  Laten we vooral niet zeuren over of de Eletre een echte Lotus is. Een Maybach is geen echte Maybach en Spyker geen echte Spijker en een Smart geen echte Smart. Laten we vooral blij zijn dat Geely zich heeft ontfermd over het Britse sportautomerk. Het bestaansrecht van Lotus neemt alleen maar toe dankzij de Chinese sugar daddy.

  12/10/2023

  De BMW iX2 is de nieuwste toevoeging aan BMW’s elektrische portfolio, en komt in een segment dat de laatste tijd steeds meer aandacht trekt. De nieuwe iX2 is namelijk een SUV-coupé. Er zijn wel meer elektrische modellen in dit segment maar het lijkt erop dat BMW’s nieuwste aanwinst de concurrentie prima aankan.

  02/10/2023

  Als je er niet al te hard voor uit durft te komen dat je elektrisch rijdt, dan is de i5 van BMW mogelijk een interessante kandidaat. Aan de buitenkant valt je bewuste keuze niet op, tijdens het rijden trouwens evenmin.

  07/08/2023

  Met de Neue Klasse zet BMW niet alleen een stap in de richting van een elektrische toekomst, maar ook een volgende stap in de richting van duurzaamheid. De Neue Klasse, zoals BMW het nieuwe technologieplatform noemt, wordt gebouwd met een focus op duurzame materialen en productiemethoden.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 480
  • Winter: 355

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.