Welkom op e-Drivers.com hét platform voor e-Mobility

e-Drivers.com is een onafhankelijk platform dat consumenten (zakelijk en privé) op een vernieuwende wijze informeert over de mogelijkheden van elektrisch rijden. Door middel van educatieve e-colleges, het laatste e-nieuws, reviews, video’s, e-tests en diverse e-reportages. e-Drivers informeert en adviseert consumenten en beantwoordt de vele vragen rondom e-mobility, met als doel elektrisch rijden verder te promoten en te stimuleren.

De redactie van e-Drivers.com als ook alle free-lancers, specialisten en andere deskundigen die bij onze berichtgeving, reviews en de beoordeling van producten en diensten betrokken zijn, zijn geheel onafhankelijk en neutraal.

e-Drivers.com betrekt de gehele e-industrie bij ons platform omdat wij geloven dat het delen van kennis en het bundelen van krachten uiteindelijk zal leiden tot een versneld e-klimaat en een aanzienlijke vermindering van CO2 uitstoot.

1 Commentaar

 • Q. de Keizer| 30/04/2019 bij 13:33

  Een erg mooi en nuttig initiatief!
  Als nieuwe elektrische rijder valt op dat met name de voorlichting op het gebied van opladen van de auto (hoe snel laadt de auto echt op?, waar is dat van afhankelijk?) alsmede bij de aanschaf van de laadpaal voor thuisgebruik (ampères dat nodig is voor optimaal laden, 1 van 3 fase) nog wel werk te verrichten valt. Dit platform leent zich daar uitstekend voor!

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*  U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Terug naar boven