Voorzichtig verliefd op de elektrische Kia e-Soul

Heeft de e-Soul van Kia eigenlijk wel bestaansrecht? De midsize cross-over deelt namelijk zijn techniek met de Hyundai Kona Electric, de aandrijflijn zit ook in de Kia e-Niro, en qua prijs ontlopen ze elkaar amper. e-Drivers.com presentator Werner Budding raakt desondanks voorzichtig verliefd op de elektrische Kia e-Soul.

Meer informatie:

https://e-drivers.com/e-auto/kia-e-soul-64-kwh/

3 Comments

 • Bas van der Weerd| 30/04/2020 bij 18:13

  De Duitse media melden vandaag dat de 2021-uitvoering van de Kia e-Soul tegen meerprijs met een 10,5 kW 3-fasen lader kan worden geleverd, tegen een meerprijs van € 500.

 • Bas van der Weerd| 17/02/2020 bij 11:00

  Goedemorgen, ik heb het nog even bij Kia nagevraagd. Er is op dit moment alleen een 1-fase lader beschikbaar. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer er een 3-fase lader komt.

 • K van Zijl| 06/02/2020 bij 22:40

  Ha!
  Leuk en enthousiast verhaal over de Kia e Soul. Zojuist in proefgereden. Smaakt naar meer.
  Maar ik schrok toen de diaman vertelde dat het een 1 fase laad apparaat is. Terwijl uw verslaggever tijdens zn blog vertelde dat er binnenkort een 3 fase beschikbaar zou komen voor deze auto. Hoe zit dit? Weet u meer dan de Kia man? Hor graag van jullie. Groet

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*  U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Terug naar boven