maandag, 26 september, 2022
Meer...
  Homee-Nieuwse-VideoVoorzichtig verliefd op de elektrische Kia e-Soul

  Voorzichtig verliefd op de elektrische Kia e-Soul

  Heeft de e-Soul van Kia eigenlijk wel bestaansrecht? De midsize cross-over deelt namelijk zijn techniek met de Hyundai Kona Electric, de aandrijflijn zit ook in de Kia e-Niro, en qua prijs ontlopen ze elkaar amper. e-Drivers.com presentator Werner Budding raakt desondanks voorzichtig verliefd op de elektrische Kia e-Soul.

  Meer informatie:

  https://e-drivers.com/e-auto/kia-e-soul-64-kwh/

  Gerelateerd

  3 REACTIES

  1. Ha!
   Leuk en enthousiast verhaal over de Kia e Soul. Zojuist in proefgereden. Smaakt naar meer.
   Maar ik schrok toen de diaman vertelde dat het een 1 fase laad apparaat is. Terwijl uw verslaggever tijdens zn blog vertelde dat er binnenkort een 3 fase beschikbaar zou komen voor deze auto. Hoe zit dit? Weet u meer dan de Kia man? Hor graag van jullie. Groet

  2. Goedemorgen, ik heb het nog even bij Kia nagevraagd. Er is op dit moment alleen een 1-fase lader beschikbaar. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer er een 3-fase lader komt.

  3. De Duitse media melden vandaag dat de 2021-uitvoering van de Kia e-Soul tegen meerprijs met een 10,5 kW 3-fasen lader kan worden geleverd, tegen een meerprijs van € 500.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  - Advertisment -

  e-Nieuws

  Xpeng G9: dit zijn de specificaties en geschatte prijzen

  De G9 is het nieuwste model van Xpeng, en alweer het vierde model van deze nog jonge Chinese autofabrikant. Eerder bracht Xpeng al de G3 SUV en de sedans P7 en P5 op de markt. Afgelopen zomer doken er al wat foto’s van de Xpeng G9 op. Nu zijn er ook de nodige specificaties bekend en kunnen we een inschatting van de prijzen maken.

  e-Videos