donderdag, 22 februari, 2024
Meer...

  Porsche Taycan 4S

  126.800

  12/02/2024

  Porsche heeft meer details onthuld over de 2024 Porsche Taycan, nadat vorige week al bekend werd dat de nieuwe Taycan een indrukwekkende range heeft van 587 kilometer. Het Duitse merk spreekt zelf van een grote update. De nieuwe versie blijft uiteraard beschikbaar als Sport Sedan, Cross Turismo en Sport Turismo.

  04/02/2024

  Momenteel bevindt Porsche zich in de laatste fase van de testperiode voor de pre-productiemodellen van de Porsche Taycan, die intensief worden getest in de Verenigde Staten. Volgens Porsche behaalt de nieuwe Taycan een opmerkelijke actieradius van 587 kilometer.

  25/01/2024

  Met de introductie van de tweede generatie van de Porsche Macan, die eerder vandaag onthuld werd, zien we dat het Duitse automerk deze luxe SUV in het vervolg alleen in een volledig elektrische versie aanbiedt. Wie per se een Macan met verbrandingsmotor wil, moet het doen met een exemplaar van de vorige generatie.

  14/12/2023

  Met de aanstaande lancering tweede, volledig elektrische generatie van de Porsche Macan brengt de Duitse autofabrikant zijn eerste elektrische SUV op de markt. Porsche, een merk dat staat voor kracht en elegantie, zette met de Taycan een gedurfde en succesvolle eerste stap in de toekomst van elektrisch rijden.

  18/11/2023

  Laten we vooral niet zeuren over of de Eletre een echte Lotus is. Een Maybach is geen echte Maybach en Spyker geen echte Spijker en een Smart geen echte Smart. Laten we vooral blij zijn dat Geely zich heeft ontfermd over het Britse sportautomerk. Het bestaansrecht van Lotus neemt alleen maar toe dankzij de Chinese sugar daddy.

  14/07/2023

  We zien het steeds vaker, autofabrikanten die een elektrisch model presenteren waarin ze elementen van een van hun oudere ontwerpen in verwerken. Dat doet Porsche ook vaak, en onthulde op het Goodwood Festival of Speed de 357 Speedster. Een fraai elektrisch studiemodel dat een eerbetoon is aan de legendarische Speedster-lijn.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 550
  • Winter: 400

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.