maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Opel Zafira-e Life L3H1 75 kWh

  Prijs nb
  14/07/2024

  De Citroën ë-C4 en ë-C4 X kunnen rekenen op een nieuwe uitvoering. De nieuwe ë-C4 en ë-C4 business zijn gebaseerd op de Plus-uitvoering maar bieden daarbovenop bepaalde extra’s. De nieuwe business uitvoering is per direct te bestellen en kent een meerprijs van €900. Volgens Citroën zelf biedt dit €600 voordeel ten opzichte van het los bestellen van de opties.

  12/07/2024

  Ongeveer een maand geleden onthulde FIAT al de eerste beelden van de nieuwe Grande Panda. Gisteren, tijdens de viering van Fiat’s 125-jarig jubileum op het dak van de voormalige Fiat-fabriek in Turijn, werd de rest van de informatie bekendgemaakt. En wij waren daarbij aanwezig.

  12/07/2024

  Het Britse automerk MG kent een rijke geschiedenis, al vaart het nu onder Chinese vlag. Om het 100-jarig bestaan te vieren onthulde MG de Cyberster GTS Concept op het Goodwood Festival of Speed. Deze spannende elektrische sportcoupé, een gesloten variant van de eerder getoonde Cyberster roadster, zou een mooie aanvulling zijn op het aanbod van MG.

  11/07/2024

  Kia heeft grootse plannen om de elektrische automarkt te veroveren, en de nieuwe EV3 zou in die plannen wel eens een heel belangrijke troef kunnen worden. Deze compacte elektrische SUV belooft een scherpe prijs, praktische bruikbaarheid en een verrassend grote actieradius. Kortom: dit moet wel een enorm succesnummer worden.

  11/07/2024

  Polestar onthulde de Polestar 6 Concept BST edition op het Goodwood Festival of Speed. Deze adembenemende roadster is een extra snelle voorbode van wat we kunnen verwachten van de Polestar 6, de elektrische sportwagen die in 2026 op de markt komt.

  11/07/2024

  De elektrificatie van het wegtransport krijgt binnenkort een flinke impuls. MAN Truck & Bus, een van de grootste fabrikanten van vrachtwagens en bussen, en e.ON, een toonaangevende energieleverancier, slaan de handen ineen om minstens 400 snellaadpunten te bouwen langs belangrijke transportroutes in Europa.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: n.b.
  • Winter: n.b.

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.