maandag, 11 december, 2023
Meer...

  BMW i4 M50

  76.786

  18/11/2023

  Laten we vooral niet zeuren over of de Eletre een echte Lotus is. Een Maybach is geen echte Maybach en Spyker geen echte Spijker en een Smart geen echte Smart. Laten we vooral blij zijn dat Geely zich heeft ontfermd over het Britse sportautomerk. Het bestaansrecht van Lotus neemt alleen maar toe dankzij de Chinese sugar daddy.

  12/10/2023

  De BMW iX2 is de nieuwste toevoeging aan BMW’s elektrische portfolio, en komt in een segment dat de laatste tijd steeds meer aandacht trekt. De nieuwe iX2 is namelijk een SUV-coupé. Er zijn wel meer elektrische modellen in dit segment maar het lijkt erop dat BMW’s nieuwste aanwinst de concurrentie prima aankan.

  02/10/2023

  Als je er niet al te hard voor uit durft te komen dat je elektrisch rijdt, dan is de i5 van BMW mogelijk een interessante kandidaat. Aan de buitenkant valt je bewuste keuze niet op, tijdens het rijden trouwens evenmin.

  07/08/2023

  Met de Neue Klasse zet BMW niet alleen een stap in de richting van een elektrische toekomst, maar ook een volgende stap in de richting van duurzaamheid. De Neue Klasse, zoals BMW het nieuwe technologieplatform noemt, wordt gebouwd met een focus op duurzame materialen en productiemethoden.

  11/07/2023

  Fervente liefhebbers van motorfietsen zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de nieuwste toevoeging aan de motorfietsen van BMW: de BMW CE 02. Deze elektrische ‘urban’ motorfiets, die zich ergens in het midden tussen een scooter en een motorfiets bevindt, is speciaal ontworpen voor ritten in de stedelijke omgeving.

  09/06/2023

  Er zijn weinig vragen in de automotive die je vaker langs hoort komen; wordt het nou wat met die waterstofauto? BMW gooit met deze iX5 Hydrogen nog wat olie op het vuur…

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 515
  • Winter: 375

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.