maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Mini Countryman SE ALL4

  49.490

  07/06/2024

  De concurrentie op de Chinese EV markt is keihard. Merken verlagen constant hun prijzen en komen iedere dag met nieuwe modellen die net weer iets beter en goedkoper zijn. Ook in het elektrische stadsmini segment wordt hard gestreden om de gunst van de consument. Merken stunten met lage prijzen en met een relatief rijke uitrusting.

  08/05/2024

  De nieuwe MINI Cooper is één die op een of andere manier aanvoelt zoals een MINI moet aanvoelen. Met een stevig, wendbaar chassis verpakt in een auto die zowel vreugde als prestige uitstraalt. Het heeft genoeg van het DNA van de iconische originele Mini om liefhebbers tevreden te stellen, terwijl het hen een aanzienlijke upgrade biedt in kwaliteit, afwerking en in het interieur.

  24/04/2024

  Met de komst van de volledig elektrische Mini Cooper en de grotere, SUV-achtige Mini Countryman heeft het merk al stappen gezet in de elektrificatie van haar modellen. Vandaag voegde Mini daar de gloednieuwe Aceman aan toe, een compacte cross-over die het gat tussen de Cooper en Countryman opvult en een nieuwe dimensie toevoegt aan elektrisch rijplezier.

  06/03/2024

  De Mini Countryman, het grootste model van Mini, stapt zijn derde generatie binnen met een opmerkelijke transformatie die hem zowel ruimer als milieuvriendelijker maakt. De nieuwste editie van het iconische voertuig, die de elektrische revolutie met stijl omarmt, heeft mij, net als velen anderen, positief verrast.

  01/02/2024

  Het Britse merk Mini staat aan de vooravond van een nieuwe ontwikkeling: de lancering van de Mini Aceman. Dat is de allereerste Mini die én alleen in een volledig elektrische versie wordt aangeboden, én in China wordt gebouwd. Waar hij dan ook gebouwd wordt, het is niettemin een interessant model dat ongetwijfeld zijn weg naar de kopers weet te vinden.

  11/12/2023

  De Mini Cooper SE is een van de leukste kleinere elektrische auto’s. Niet alleen vanwege zijn onnavolgbare look&feel maar ook omdat hij gewoon heel erg lekker rijdt. Deze kekke Mini krijgt met de John Cooper Works (JCW) trim een opwindende make-over die nog wat extra sportiviteit en stijl aan het iconische uiterlijk toevoegt.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 420
  • Winter: 310

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.