donderdag, 18 juli, 2024
Meer...

  Aiways maakt elektrisch rijden aangenaam

  Aiways : een vernieuwend EV-only merk

  Met als missie om de uitdagingen in mobiliteit van morgen op te lossen en de overgang naar elektrisch rijden aan te jagen in de auto-industrie, is Aiways opgericht in 2017. De ontwikkeling van de Aiways U5 startte met een wit vel papier en het idee om elektrisch rijden zo makkelijk, aangenaam en voordelig mogelijk te maken. Van het bestelproces tot en met het rijden. Enkele jaren later omvat het wereldwijde Aiways-netwerk een zeer innovatieve, gedigitaliseerde fabriek in Shangrao met een jaarlijkse capaciteit van 300.000 voertuigen, R&D-centrum, designcentrum en batterijfabriek om onze auto’s en klantervaring nog beter te maken.

  Focus op innovatie

  Het Aiways R&D team werkt dagelijks aan verbeteringen van de techniek. Zo is de kooicarrosserie van de Aiways U5 ’s werelds eerste carrosserieconstructie gebaseerd op een “stalen bovenzijde – aluminium onder” principe. We ontwikkelden zelf een permanent magnetische synchrone elektromotor voor maximale efficiëntie. Ons unieke Battery Pack met gepatenteerde sandwichstructuur zorgt daarnaast voor extra veiligheid. Om effectief en efficiënt nieuwe modellen te ontwikkelen gebruiken we ons aluminium-stalen MAS-platform (More Adaptable Structure), een eigen ontwikkeling van Aiways.

  Toegankelijke techniek voor optimaal comfort

  De Aiways U5 combineert een hele reeks actieve en passieve veiligheidssystemen en comfortfuncties. Standaard uitgerust met 12 ultrasone radars, 5 HD-camera’s, 3 millimetergolfradars en 2 binnencamera’s, waardoor rondom digitaal zicht mogelijk is.

  De verschillende sensoren en camera’s detecteren wegen, voertuigen, voetgangers en obstakels – en helpen botsingen te voorkomen. Bovendien helpen 6 airbags en meerdere geavanceerde veiligheidssystemen je te beschermen. Het passagierscompartiment voldoet aan de 5-sterrenvereisten van de Euro NCAP, met andere veiligheidsvoorzieningen die diefstal voorkomen en hulp bieden in geval van nood. Ook is de U5 klaar voor autonoom rijden (L2 +).

  De zekerheid van Aiways

  Aiways focust op innovatie voor veiligheid en zekerheid. Daarom heeft de U5 pas na 100.000 kilometer een grote onderhoudsbeurt nodig. We bieden een unieke garantie op de batterijcapaciteit van 75% na 8 jaar. Met de stalen constructie van de carrosserie en sandwich structuur batterij bieden we meer veiligheid dan andere auto-accusets. De unieke meerlaagse structuur voegt een isolatieschild toe tussen de batterijmodule en de koelplaat.

  Mocht er toch een keer snel onderhoud nodig zijn aan uw Aiways, dan is er altijd een service-partner in de buurt door ons partnership met Profile. En natuurlijk het Europese Aiways centrum met meer dan 600 reserveonderdelen op voorraad.