zaterdag, 10 juni, 2023
Meer...

  Polestar 3 Long Range Performance

  96.500

  18/04/2023

  Polestar heeft zojuist de opvallende Polestar 4 onthuld, een ‘Performance SUV Coupé’ die het tweede SUV-model in hun assortiment vormt. Door het combineren van de aerodynamische contouren van een coupé met de ruimte van een SUV wil Polestar een nieuwe dimensie aan het cross-over segment toevoegen.

  07/03/2023

  Tot op heden hadden elektrische middenklassers zelden een sedan carrosserie, op de Tesla Model 3 en de Polestar 2 na. Per direct biedt Hyundai met Ioniq 6 een extra keuzemogelijkheid.

  25/01/2023

  Polestar voert met ingang van modeljaar 2024 een upgrade door een de Polestar 2. Dit was wel een beetje te voorspellen. Zustermerk Volvo kondigde immers onlangs soortgelijke wijzigingen aan voor de C40 en XC40. Waar het bij Volvo alleen om de aandrijflijnen en accu’s ging, gaat het bij de Polestar 2 ook om andere zaken.

  15/12/2022

  Polestar en Cake lijken elkaar definitief te hebben gevonden. De Zweedse fabrikanten van elektrische auto’s respectievelijk tweewielers kondigen alweer de tweede gelimiteerde ‘Polestar Edition’ van de elektrische scooter ‘Makka’ aan. De vorige editie van dot model was in no-time uitverkocht.

  13/10/2022

  Eind volgend jaar komt de Polestar 3 op de markt, de eerste SUV van Volvo’s elektrische zustermerk. Hoewel hij qua uiterlijk wel iets van de Volvo SC40 weg heeft, is hij een stuk groter en ook duurder. Gisteren was de onthulling van de Polestar, onderstaand een overzicht van de belangrijkste kenmerken en specificaties.

  17/08/2022

  Tesla is betreft de productiestart van de Semi voorbij gestreefd door Nikola. Maar met de nieuwe Roadstar zal dat niet zo’n vaart lopen. Want de roadster van Polestar, die waarschijnlijke Polestar 6 gaat heten, komt pas in 2026. Goede kans dat de Tesla Roadster dan al een paar jaar in productie is. Dat maakt de Polestar 6 niet minder interessant.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 530
  • Winter: 400

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.