zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  Mercedes EQE SUV AMG 43 4MATIC

  130.791

  27/08/2023

  Hoewel ze nog niet zo gek lang op de markt zijn, heeft Mercedes-Benz onlangs alweer de vernieuwde versies van de volledig elektrische EQA en EQB aangekondigd. Deze nieuwe versies beloven een frisse look, verbeterde technologie, een grotere actieradius en een scala aan optionele uitrustingen.

  19/06/2023

  Als je dacht dat de elektrische revolutie alleen maar over praktische stadsauto’s en gezinsvriendelijke SUV’s ging, dan heb je het mis. Er zijn ook genoeg elektrische ‘supercars’ en ‘hypercars’ waar de lat hoger ligt dan ooit. Dat is goed te zien aan de onlangs onthulde Mercedes-Benz Vision One-Eleven.

  27/05/2023

  Mercedes-Benz heeft onlangs een nieuwe versie van hun eCitaro stadsbus onthuld. Deze is uitgerust met een brandstofcel om de actieradius te vergroten. De ‘Mercedes-Benz eCitaro fuel cell’, zoals de bus officieel heet, is een unieke combinatie van volledig elektrische en waterstoftechnologie. Ruimte voor iedereen De Mercedes-Benz eCitaro fuel cell biedt plaats aan maximaal 128 passagiers […]

  23/05/2023

  Mercedes-Benz heeft wat meer informatie vrijgegeven over het eerder aangekondigde Van.EA-platform. Dit innovatieve elektrische platform zal vanaf 2026 de basis vormen voor alle nieuw ontwikkelde middelgrote en grote bestelwagens van het Duitse merk, dat streeft naar een EV-aandeel van meer dan 50 procent tegen 2030.

  20/04/2023

  Mercedes-Maybach introduceert haar eerste volledig elektrische serieproductiemodel, de Maybach EQS 680 SUV. De auto, die is gebaseerd op de Mercedes-Benz EQS SUV, combineert de moderne, solide basis van Mercedes met de exclusiviteit van Maybach en de nieuwste elektrische innovaties.

  07/03/2023

  Afgelopen vrijdag legde Mercedes-Benz de symbolische eerste steen voor een pilot van een accurecyclingfabriek op de locatie in het Duitse Kuppenheim. Mercedes-Benz investeert een bedrag van tientallen miljoenen in de bouw van de CO2-neutrale fabriek.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 470
  • Winter: 355

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.