Allego elektrisch rijden opmars

De onstuitbare opmars van elektrisch rijden

Men verwacht dat binnen 20 jaar de helft van alle personenauto’s in het grootste deel van Europa elektrisch is. Onze e-Partner Allego publiceerde daar deze week een nieuw artikel over. Hierin gaat men dieper in op de snelle adoptie van EV’s in Europa. Allego belicht daarbij diverse facetten over de opmars van elektrisch rijden.

De acceptatie van elektrische auto’s komt steeds meer op gang. We raken ook steeds meer bekend met elektrische auto’s. Bijna iedereen kent wel iemand die een elektrische auto heeft of rijdt. Maar ook elektrische tweewielers, en natuurlijk vooral elektrische fietsen, worden steeds populairder. Veel gemeentes nemen het voortouw en elektrificeren het openbaar vervoer terwijl ook de bezorgdiensten steeds vaker gebruik maken van elektrische (bestel)auto’s. Tekenen die erop wijzen dat elektrisch vervoer in Europa steeds meer geaccepteerd wordt.

Allego gaat in het artikel uitgebreid in op het groeiende marktaandeel van de elektrische auto en ook op de vooruitzichten voor de komende 20 jaar. Ook de voornaamste factoren die van invloed zijn op de brede acceptatie van elektrisch rijden, zoals de coronacrisis, komen aan bod.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven