maandag, 17 juni, 2024
Meer...

  Allego jouw partner in e-mobility sinds 2013

  E-mobility zorgt voor een betere luchtkwaliteit in onze steden en vermindert de geluidsoverlast. Om de overgang naar duurzame mobiliteit te versnellen, vinden wij dat iedereen die elektrisch rijdt, moet kunnen opladen waar en wanneer hij/zij wilt. Daarom werken wij samen met onze partners aan eenvoudige, betrouwbare en betaalbare laadoplossingen.

  Allego is in 2013 in Nederland opgericht als onderdeel van netbeheerder Alliander. Sindsdien leveren we onafhankelijk advies, service en exploitatie van laadoplossingen. In 2018 zijn we onderdeel geworden van Meridiam en breiden we ons netwerk in heel Europa snel uit.

  Wij bieden slimme laadoplossingen voor elektrische auto’s, motoren, bussen en vrachtwagens. Voor consumenten, bedrijven en gemeenten. Onze end-to-end laadoplossingen maken het voor bedrijven en gemeenten gemakkelijker om de infrastructuur te leveren die e-rijders nodig hebben, terwijl de schaalbaarheid van onze producten ons tot de ideale partner van de toekomst maakt.

  Wij ontwikkelen daarnaast een internationaal laadnetwerk met al meer dan 34.000 operationele oplaadpunten in heel Europa. Onze laadoplossingen zijn altijd aangesloten op ons eigen platform: de EV-Cloud. Hierdoor hebben wij en onze klanten de beschikking over een breed scala aan functies en diensten, zodat er een flexibiliteit ontstaat die aansluit bij je behoeften en waardoor deze zelfs overtroffen worden. Wij doen dit op een onafhankelijke, betrouwbare en veilige wijze. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten hun auto altijd kunnen opladen, ongeacht bij welk laadpunt ze zijn en met welke auto, motor, bus of vrachtwagen.

  Keep Driving Forward. Allego.


  Allego het toonaangevende Europese openbare EV-laadnetwerk

  Ruim 34.000+ oplaadpunten geïnstalleerd door heel Europa.

  Altijd een laadpunt in de buurt

  Beleef de vrijheid van elektrisch rijden. Of je nu even naar de stad of naar de andere kant van het land gaat. Met onze laadpunten blijf je op weg.

  Contactgegevens:
  Industriepark Kleefse Waard
  Westervoortsedijk 73
  6827 AV Arnhem
  +31 (0) 88 7500 300 (Tijdens kantooruren)

  www.allego.eu

  www.smoovapp.eu