VER RVO Onderzoek elektrische rijders

Nationale EV en berijdersonderzoek 2020

De RVO en VER starten weer het jaarlijkse Nationale EV en berijdersonderzoek. Doe jij ook mee? In de 2020-editie van het onderzoek word je gevraagd welke EV je rijdt, hoe het aanschafproces verliep en of er bijvoorbeeld sprake was van een financiële stimuleren.

Met de antwoorden uit het Nationale EV en berijdersonderzoek 2020 kunnen de RVO en VER in beeld krijgen wie die elektrische rijders zijn, en hoe zij elektrisch rijden ervaren. Het onderzoek geeft onontbeerlijke informatie om elektrische rijders zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

De enquête is een initiatief van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) en RVO.nl en wordt ondersteund door het ministerie van I & W en de Rijksuniversiteit Groningen. Help jij ook mee? Het invullen van de enquête duurt hooguit 10 minuten en dat kun je via deze link doen.

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven