maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Optimaal Elektrisch Rijden met Slimladen Service

  Elektrisch rijden is natuurlijk fantastisch. De auto’s rijden heerlijk, de technologie werkt super en de gehele ervaring is ongekend goed. Echter kunnen sommige elementen van elektrisch rijden wat omslachtig of zelfs ingewikkeld zijn. Wij van Slimladen Service zijn echter hard aan het werk om de wereld van elektrisch rijden te vereenvoudigen. Voor zowel zakelijke bestuurders, als particuliere chauffeurs.

  Geld besparen met Slimladen Service

  Iedereen wil natuurlijk geld besparen als die mogelijkheid zich voor doet. Voor iedereen met een laadpaal en een dynamisch energiecontract liggen de euro’s voor het oprapen. Bij Slimladen Service hebben we namelijk een app gemaakt waarbij het mogelijk is om altijd op de goedkoopste momenten jouw auto op te laden en zo maximaal te besparen.

  Door onze rechtstreekse koppeling met de energiebeurs weten wij vanaf 1 uur ’s middags de tarieven van de volgende dag al. Ook houden wij alle tarieven bij van alle dynamische leveranciers in Nederland. Zodoende weten we precies wat energie kost voor jou. Bij elke laadsessie vragen we je alleen hoe vol je accu is. Daarna laten we je precies zien wat je laadsessie gaat kosten. Hoe langer je kan wachten hoe goedkoper het wordt. Vervolgens programmeren wij je laadpaal die verder zelfstandig en betrouwbaar je auto zal opladen. Aan het eind van elke maand ontvang je van ons een excel bestand met daarin jouw precieze laadkosten.

  Veilig, betrouwbaar en slim

  Slimladen Service kiest bewust voor een directe communicatie met laadpalen via een backoffice-verbinding, in plaats van het gebruik van API’s met de auto. Deze aanpak garandeert een hogere betrouwbaarheid en voorkomt de risico’s van onderbroken opladen door nachtelijke updates of communicatiefouten die API’s met zich meebrengen. Bovendien vermijdt het de noodzaak om gevoelige accountgegevens op te slaan, waardoor het risico op gegevensdiefstal aanzienlijk verlaagd wordt. Je laadpaal beheert zelfstandig het laadproces na een eenmalige communicatie bij de start, wat resulteert in een veiligere en betrouwbaardere oplaadervaring.

  Probeer Slimladen Service 60 dagen gratis

  Wij geloven volledig in de toegevoegde waarde van ons product. Om die reden stellen wij iedere particuliere rijder in staat om 60 dagen de Slimladen Service app geheel gratis te gebruiken. Wacht dus niet langer en probeer Slimladen Service helemaal gratis!

  Zakelijke voordelen van Slimladen Service

  Slimladen Service heeft ook gedacht aan de zakelijke bestuurders. Omdat we zoals eerder in dit artikel al aangaven alle prijzen kennen van dynamische energie aanbieders kunnen wij fiscaal correct automatisch verrekenen. Trouwens het maakt ons niet uit welk contract je gebruikt we ondersteunen behalve dynamische ook variabele en vaste energiecontracten. Het enige dat je als zakelijke rijder hoeft te doen is in de app je energiecontract gegevens “up to date” houden. Wissel je in de loop van tijd van aanbieder, gewoon even in de app je nieuwe energiecontract invoeren met de juiste ingangsdatum en je nieuwe energiecontract wordt automatisch meegenomen in de verrekening. Superhandig voor jou en je werkgever. Op de 25ste van de maand krijg je de door jou gemaakte laadkosten van de vorige maand vergoed. Sneller dan bij de meeste concurrenten van ons. Je bent tenslotte geen kredietverstrekker toch?

  Ook als je partner een elektrische of hybride auto bezit, kan je ook makkelijk de laadkosten tussen je bedrijfsauto en privé scheiden door voor je partner een apart account te maken. Met dit eigen account zal de app van je partner logisch werken. Jij zal dan bijvoorbeeld er niks van merken als je partner een laadsessie start, dat wordt dan alleen getoond in de app van de partner.

  Benieuwd naar alle zakelijk voordelen? Bekijk ze hier.