zondag, 22 mei, 2022
Meer...

  EV van het jaar 2022

  (Er kan niet meer gestemd worden. De volledige uitslag van de EV van het jaar 2022 verkiezing kun je hier vinden)

  De elektrische auto overstijgt de verkopen van diesels in Nederland inmiddels riant, het aanbod EV’s neemt maandelijks toe, en er is inmiddels zelfs in de onderste prijsklasse voldoende keuze. Dus vinden wij, als e-Drivers.com, dat het tijd is voor een degelijke ‘EV van het Jaar’ verkiezing.

  Dat doen we niet op een ingewikkelde, weinig transparante manier, met onduidelijke juryleden. Nee, jullie als lezer en bezoeker van e-Drivers.com bepalen welke nieuwe elektrische auto dé ‘EV van het jaar 2022’ is. Hieronder hebben we alle nieuwe EV’s op een rij gezet die momenteel beschikbaar c.q. bestelbaar zijn. Uiteraard verdelen we de nieuwe modellen onder in klassen, drie om precies te zijn. De Dacia Spring kan immers niet concurreren met de Mercedes EQS.

  Kies de auto waarvan jij vindt dat dit de meest interessante nieuwe EV is, per segment. Je mag er een onderbouwing bijleveren. Uit alle inzendingen verloten wij € 1.000 gratis laadtegoed. Dat is zo’n 15.000 tot 20.000 km gratis elektrisch rijden – afhankelijk van laadtarieven en verbruik. De uitslag maken we binnenkort bekend.

  Stem en maak kans op € 1.000 gratis laadtegoed

  (Gratis 15.000 tot 20.000 km elektrisch rijden – afhankelijk van laadtarieven en verbruik)

  Stem op de EV van het jaar 2022