zaterdag, 22 juni, 2024
Meer...

  Genesis GV60 Sport Plus

  72.000

  17/02/2022

  Genesis, het premium merk van de Hyundai-groep, bevestigt dat de GV60 vanaf dit jaar in Europa verkrijgbaar zal zijn. Deze elektrische SUV cross-over is van de grond af aan ontworpen als een elektrische auto. Ook kondigt men aan dat men de Genesis GV60 binnenkort kan pre-orderen.

  05/10/2021

  Genesis onthulde onlangs meer details over de technologie en de uitrusting van het eerste elektrische model van Hyundai’s premiummerk. Deze sportieve cross-over, die we ook wel een vierdeurs coupé kunnen noemen, staat naar eigen zeggen geheel in het teken van hoogwaardige EV-esthetiek. De GV60 is het eerste model van Genesis dat gebouwd wordt op het […]

  07/05/2021

  Ooit was Genesis de naam van een luxe sedan die onder het merk Hyundai werd verkocht. Maar een aantal jaren geleden maakte Hyundai van Genesis een eigen premium merk. Dit jaar gaat Genesis, zoals eerder aangekondigd, de Europese markt op. Het bedrijf maakte hier meer details over bekend.

  26/04/2021

  Genesis gaf vorige maand met de X Concept al een veelbelovend voorproefje van een elektrische auto in ‘GT’ stijl. Het was te verwachten dat dat niet het eerste productiemodel van Genesis zou worden. Dat klopt, de op Shanghai Auto Show gepresenteerde Electrified G80 is een stuk minder gewaagd.

  02/04/2021

  Ze worden zeldzaam, grote tweedeurs coupés. De voorkeur gaat steeds meer uit naar de vierdeurs varianten. Genesis, het premium merk uit de stal van Hyundai, ziet kennelijk nog wel toekomst in zo’n model en laat met de X Concept een wonderschoon voorproefje zien.

  28/01/2020

  Genesis is het nieuwe luxe merk van de Hyundai Motor Group. Het leveringsprogramma van het merk is nog in opbouw. De line-up zal bestaan uit auto’s die je in de autowereld als trending kunt beschouwen. Men is ieder geval van plan om een paar crossovers in het programma op te nemen, waaronder een volledig elektrische.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 415
  • Winter: 315

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.