donderdag, 9 februari, 2023
Meer...

  NIO ET5 75 kWh

  63.900

  27/12/2022

  Nio, de Chinese start-up die eerder dit jaar ook zijn opwachting op de Europese markt maakte, introduceert de volgende twee modellen. Tot nu toe had je in Europa de keus uit de ET5, ET7 en EL7. Deze sedans en SUV worden binnenkort misschien vergezeld door de middelgrote SUV coupé EC7 en de grote ES8 SUV.

  23/12/2022

  We hoeven met de feestdagen helemaal niet naar de meubelboulevard. We kunnen ook naar mooie elektrisch auto’s gaan kijken. Sinds een paar dagen hebben we er in Nederland showrooms van twee interessante elektrische merken bij: Lucid en Nio.

  09/12/2022

  E-bikes met een uitermate laag gewicht, een geheel nieuwe aandrijflijn en een elegante, minimalistische look. Als het aan Desiknio ligt dan zetten de nieuwe state-of-the-art e-bikes van het Spaanse merk de markt komend seizoen compleet op z’n kop.

  10/10/2022

  De Chinese autofabrikant Nio kondigde al eerder aan dat het zijn producten ook in Europa aan wil bieden. Afgelopen vrijdag was de Europese lancering van Nio. Het Chinese merk zal om te beginnen drie modellen aanbieden in Duitsland, Nederland, Denemarken en Zweden. In Noorwegen was Nio al actief.

  23/09/2022

  De tekst op de containers op de truck is overduidelijk. Nio, de Chinese autofabrikant die op de thuismarkt een behoorlijk uitgebreid netwerk aan accuwisselstations operationeel heeft, gaat ook in Europa wisselstations plaatsen. Nio gaat die accuwisselstations overigens in Europa vervaardigen.

  25/08/2022

  NIO begint serieus werk te maken van zijn Europese marktintroductie. De ambitieuze Chinese startup verscheept de eerste lading van de ET7 naar Europa. Nadat deze elektrische sedan in april zijn Europese typegoedkeuring kreeg was het natuurlijk ook een kwestie van wachten tot deze in Europa zou verschijnen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 450
  • Winter: 330

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.