maandag, 11 december, 2023
Meer...

  NIO ET5 75 kWh

  62.700

  13/11/2023

  Fijn hoor, Nomi, het ‘Funko poppetje’ op het dashboard van de ET7, zit inmiddels lekker in haar Nederlands. Perfect is het nog niet, maar ze zegt nu vriendelijk ‘goedemorgen’, als je instapt. En daarmee start de dag toch net iets vrolijker.

  21/10/2023

  We zouden de indruk kunnen wekken bij e-Drivers ambassadeur te zijn van Nio, zo veel nieuws brengen we van het nieuwe merk. Bij deze wederom een test van een nieuwste model, de EL6, dat wordt gezien als hun verwachte volumemodel.

  28/09/2023

  De elektrische revolutie in de autowereld blijft zich uitbreiden, en deze keer heeft de Nio ET5 Touring zijn intrede gemaakt. Terwijl Peugeot, Opel, MG en Porsche allemaal hun elektrische stationwagenvarianten presenteren, biedt Nio met de ET5 Touring een verfrissende kijk op het genre. Deze nieuwe elektrische stationwagen valt op door zijn Italiaans geïnspireerde design en handige bagageruimte, perfect voor avontuurlijke activiteiten. Wat is ‘ie mooi hè…

  19/09/2023

  Piepjes, piepjes en nog eens piepjes, dat is wat we laatste maanden ervaren als we nieuwe auto’s testen. Nou zijn dat veelvuldig auto’s van Chinese afkomst, hetgeen je doet vermoeden dat al die Aziatische nieuwelingen een hoge mate van betutteling over ons uitstrooien. Maar niks daarvan; hoe meer betutteling in auto’s, hoe beter de score op de Euro NCAP. En ja, onze Nio piept ook veelvuldig.

  18/07/2023

  We zijn nu een tijdje onderweg in de ET7, maar wat een aandacht scoren we nog steeds met de Nio. En aansluitend op die aandacht volgen vaak vragen.

  15/06/2023

  NIO heeft twee nieuwe modellen onthuld die ongetwijfeld de weg naar de Nederlandse kopers weten te vinden. De ET5 Touring is een fraaie stationwagen en de EL6 is een SUV in een populair segment. Beide modellen beloven indrukwekkende prestaties, innovatieve technologieën en een luxueus interieur.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 455
  • Winter: 335

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.