Webasto Next ontvangt Plus X Award

Webasto wil de transitie naar milieuvriendelijke mobiliteit zo eenvoudig mogelijk maken. Dit doen ze onder andere door middel van het produceren van gebruiksvriendelijke laadstations, voor zowel zakelijke als privé toepassingen. Met de Webasto Next is er een goede stap gezet om het doel te bereiken.

De Webasto Next heeft namelijk onlangs een Plus X Award ontvangen voor innovatie, hoge kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. Het ingenieuze Webasto Next laadstation overtuigt door zijn uitstekende gebruiksvriendelijkheid en maakt functioneel dagelijks laden eenvoudiger.

Naast praktische basisfuncties kan de Webasto Next digitaal worden bediend en beheerd met het Webasto ChargeConnect backend via het webportaal of de Webasto ChargeConnect app. Het laadstation kan ook in een energiemanagementsysteem worden geïntegreerd om zo te laden met beschikbare zonne-energie uit een PV-installatie. Bovendien is dit laadstation, dankzij regelmatige online updates, altijd up-to-date.

Eerder ontving het succesvolle Webasto Pure laadstation ook al een Plus X Award. Hiermee heeft Webasto twee bekroonde laadstations in het assortiment.

Meer informatie is te vinden via www.webasto-charging.nl

Vorig artikelHyundai IONIQ 5 gekozen tot dé elektrische auto van het jaar 2022
Volgend artikelDe EU wordt wakker en wil de WLTP-meetmethode voor PHEV’s herzien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in