Veloretti introduceert met de Ace Two en Ivy Two een volgende generatie e-bikes

Veloretti Ace Two en Ivy Two e-bikes

Veloretti, het Nederlandse fietsenmerk dat bekend staat om zijn minimalistische ontwerpen, introduceert de Ace Two en Ivy Two. Hiermee brengt Veloretti een nieuwe generatie e-bikes op de markt die niet alleen indruk maken met hun stijlvolle uiterlijk, maar ook met hun geavanceerde technologie en uitstekende prestaties.

Een stap vooruit in technologie en design

De Ace Two en Ivy Two zijn uitgerust met een krachtige middenmotor die een natuurlijke fietservaring biedt. De motor, die direct verbonden is met de pedalen, past zijn vermogen automatisch aan je trapkracht aan in plaats van aan je snelheid. Dit zorgt voor een soepele en krachtige rit, of je nu door de stad fietst of een heuvel op gaat.

De fietsen zijn ook voorzien van een verwijderbare accu met een capaciteit van maar liefst 540 Wh. Deze accu biedt een bereik van maximaal 120 kilometer, waardoor je zonder zorgen jouw dagelijkse rondjes kunt fietsen of op avontuur kunt gaan. En als je de accu moet opladen, dan kun je de accu eenvoudig loskoppelen en via elk stopcontact opladen.

Automatisch schakelen en onderhoudsvrije ritten

Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe Veloretti e-bikes is het Enviolo automatische versnellingssysteem. Dit systeem schakelt moeiteloos en optimaliseert daarmee de prestaties voor een natuurlijke en moeiteloze rit. Het resultaat is een fietservaring die zowel eenvoudig als efficiënt is.

Daarnaast zijn de fietsen uitgerust met een Gates Carbon Belt Drive. Deze riem, gemaakt van hoogwaardig carbon, biedt ongeëvenaarde duurzaamheid en sterkte. Het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het smeren van je ketting. Met de carbon riem van Veloretti geniet je van een naadloze, onderhoudsvrije fietservaring.

Veiligheid voorop

Veiligheid is een topprioriteit bij Veloretti. Daarom zijn de Ace Two en Ivy Two uitgerust met heldere LED-remlichten die onmiddellijk oplichten wanneer je remt. Dit zorgt ervoor dat andere weggebruikers onmiddellijk op de hoogte zijn van je intentie om te vertragen of te stoppen.

Daarnaast is er een veiligheidstrackingfunctie ingebouwd. In geval van een onzekere situatie kun je met een druk op de knop op je stuur je geliefden op de hoogte brengen van je live locatie. Deze functie wordt automatisch na een uur uitgeschakeld, zodat je je ritten met volledige privacy en veiligheid kunt genieten.

Vorig artikelFietsen naar het werk: een kwestie van kosten en bewustzijn
Volgend artikelDe puntjes gaan op de i bij de MG4 Electric

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in