zaterdag, 22 juni, 2024
Meer...
  Homee-NieuwsTesla introduceert Sentry Mode en Dog Mode eerst op Model 3

  Tesla introduceert Sentry Mode en Dog Mode eerst op Model 3

  In de Amerikaanse staat Californië – vooral in de buurt van San Francisco – wordt sinds enkele maanden verrassend vaak ingebroken in Tesla’s. Daarom krijgen de Model S, Model X en Model 3 binnenkort de beschikking over Sentry Mode.

  Het speciale alarmsysteem komt eerst beschikbaar voor Amerikaanse Model 3’s en wordt later uitgerold naar de andere modellen van Tesla. Het houdt met camera’s constant de omgeving van een geparkeerde Tesla in de gaten en kan reageren op onwenselijke situaties. Bijvoorbeeld: als er iemand tegen de auto aan leunt, laat Sentry Mode een ‘stop daar mee’-boodschap zien op het centrale display.

  Radio op vol volume

  Mocht een persoon een poging tot inbraak doen, dan laat Sentry Mode het alarm afgaan. Ook gaat het grote scherm in het interieur feller schijnen en wordt de radio op het maximale volume ingeschakeld. Daarbij krijgt de eigenaar van de Tesla een berichtje via de mobiele Tesla-app. Hij of zij kan tien minuten aan camerabeelden downloaden om als bewijs aan de politie te laten zien.

  Dog Mode

  Eveneens nieuw is Dog Mode. Dat is een uitbreiding van het reeds bestaande Cabin Overheat Protect, dat de temperatuur in een Tesla urenlang op een veilig niveau kan houden. Dog Mode doet hetzelfde, maar laat op het centrale display een boodschap zien voor voorbijgangers. De temperatuur in de cabine wordt weergegeven, maar ook een geruststellende mededeling dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken over de hond in het interieur.

  Gerelateerd

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Meer e-Nieuws

  e-Videos