donderdag, 9 februari, 2023
Meer...
  Homee-NieuwsStem op de EV van het jaar 2023 en maak kans op...

  Stem op de EV van het jaar 2023 en maak kans op € 1.000 gratis laadtegoed

  Het gaat goed met het aanbod EV’s in Nederland. Net als vorig jaar zijn er dit jaar 25 nieuwe EV modellen die op dit moment beschikbaar c.q. bestelbaar zijn op de Nederlandse markt. Vooral in de middenklasse (aanschafprijs tussen de € 35K – 75K) is er dit jaar extra veel aanbod met maar liefst 17 nieuwe modellen. Dus is het weer tijd voor de ‘EV van het Jaar’ verkiezing.

  Geen jury- maar een publieksprijs

  De verkiezing EV van het Jaar doen we niet op een ingewikkelde, weinig transparante manier, met onduidelijke juryleden. Nee, jullie als lezer en bezoeker van e-Drivers.com bepalen welke nieuwe elektrische auto dé ‘EV van het jaar 2023’ is. Hieronder hebben we alle nieuwe EV’s op een rij gezet die momenteel beschikbaar c.q. bestelbaar zijn. Uiteraard verdelen we de nieuwe modellen onder in klassen, drie om precies te zijn. De Smart EQ f

  Stem en maak kans op € 1.000 gratis laadtegoed

  Kies de auto waarvan jij vindt dat dit de meest interessante nieuwe EV is, per segment. Je mag er een onderbouwing bijleveren. Uit alle inzendingen verloten wij weer € 1.000 gratis laadtegoed. Dat is zo’n 15.000 tot 20.000 km gratis elektrisch rijden – afhankelijk van laadtarieven en verbruik. De uitslag maken we binnenkort bekend.

  Klik hier om jouw stem uit te brengen

  Gerelateerd

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  - Advertisment -

  e-Nieuws

  Rose Reveal Plus: een e-bike die eruitziet als een gewone racefiets

  Bij de meeste e-bikes zie je al van afstand dat het geen normale fiets is. Niet iedereen is daar erg van gecharmeerd. Daarom heeft het Duitse Rose Bikes de Reveal Plus ontwikkeld. Een elektrische racefiets die qua uiterlijk amper te onderscheiden is van een normale racefiets. Je zou er bijna mee kunnen valsspelen.

  e-Videos