Nissan Leaf Acenta met 40 kWh accupakket

Scherp geprijsde Nissan Leaf Acenta met 40 kWh accupakket

Nissan kondigt aan dat de nieuwe versie van de Leaf vanaf nu ook leverbaar is met een 40 kWh accupakket. In de Acenta-uitvoering heeft deze Nissan Leaf een complete uitrusting en is bovendien aantrekkelijk geprijsd. De nieuwe Nissan Leaf Acenta heeft een vanaf-prijs van € 36.990,-.

Ook is de nieuwe Nissan Leaf Acenta voorzien van de slimme e-Pedal, Intelligent Cruise Control en NissanConnect EV. Ook is hij standaard uitgerust met een ChaDeMo Quickcharger waarmee snelladen tot 50 kW mogelijk is.

Standaard voorzien van snellaadaansluiting

De Nissan LEAF Acenta 40 kWh heeft een elektromotor van 110 kW (150 pk) en heeft met een volle accu een rijbereik tot 270 km. Standaard heeft de Leaf Acenta een 3,6 kW OBC-laadaansluiting. De auto is ook voorzien van een ChaDeMo Quickcharger-aansluiting om tot 50 kW te kunnen snelladen. De LEAF Acenta biedt technologie die elektrisch rijden bijzonder aangenaam maakt, zoals het slimme e-Pedal, Intelligent Cruise Control en NissanConnect EV navigatiesysteem.

Opties

Wie meer luxe wil, kan een Comfort Pack bestellen. Dan krijgt de on board laadvoorziening een upgrade naar 6,6 kW overeenkomstig de Leaf e+. De uitrusting wordt uitgebreid met stuurverwarming en stoelverwarming voor en achter.

Nissan Leaf e+

De Nissan Leaf is in Europa een van de populairste elektrische auto’s van het afgelopen jaar. Om dat dat succes voort te zetten heeft Nissan de Leaf e+ uitgebracht. Deze heeft een vermogen van 160 kW (215 pk). Belangrijker is nog het grotere 62 kWh accupakket waarmee een actieradius mogelijk is van 385 km (WLTP, gecombineerd). Nissan zet in de vorm van de Leaf Acenta 40 kWh een volgende stap met een scherp geprijsde instapversie en maakt daarmee elektrisch rijden in een middenklasser voor nog meer mensen bereikbaar.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven