zaterdag, 2 juli, 2022
Meer...
  Homee-NieuwsRijden in een McLaren wordt kinderspel

  Rijden in een McLaren wordt kinderspel

  Kennelijk is deze elektrische supercar zo cool, dat zelfs F1-coureur Lando Norris een ritje wilde maken. Toch zal Lando Norris wel iets meer plezier in zijn McLaren MCL35 in de Formule-1 rijden. Deze nieuwe McLaren Senna Ride-On is overduidelijk als speelgoed bedoeld.

  Het is niet de eerste auto voor kinderen in het assortiment van de Britse fabrikant. Eerder zagen we al de McLaren P1TM en McLaren 720S. De Senna Ride-On is geïnspireerd op de Senna, McLaren’s meest extreme racewagen die de naam draagt van de overleden Braziliaanse coureur. Ayrton Senna was drievoudig F1-wereldkampioen in een McLaren.

  McLaren Senna Ride-OnDe mini-auto is verkrijgbaar in vijf opvallende McLaren-lakkleuren – zwart, wit, Mira-oranje, Vega-blauw en Memphis-rood – plus een zesde, in geel met groene accenten, net als de Senna’s helm.  Het nieuwe model heeft alle functies van de 720S Ride-On van vorig jaar, inclusief werkende deuren voor een gemakkelijke toegang.

  Eenmaal binnen kan de jonge eigenaar zijn rit beginnen met behulp van een authentieke drukknopstart. Die activeert ook de motorgeluiden van de McLaren Senna. De ritjes kunnen ook worden begeleid door muziek. De muziek wordt afgespeeld via een infotainmentsysteem dat toegang heeft tot bestanden vanaf een USB-apparaat of SD-kaart. Voor een veilige bediening is de speelgoedauto ook voorzien van een werkende rem met remlichtfunctie.

  De Senna Ride-On is bedoeld voor drie- tot zesjarigen. Omdat die de benodigde 570 euro waarschijnlijk niet in hun spaarpotje hebben, zal papa toch even in de buidel moeten tasten. Dan is het natuurlijk heel logisch dat papa ook een ritje met de Senna Ride-On mag maken. ?

  Gerelateerd

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  - Advertisment -

  e-Nieuws

  Citroën ë-C4 X: fraaie synthese tussen een hatchback en een SUV

  Met de nieuwe Citroën ë-C4 X doet de Franse autofabrikant een gooi naar het middensegment. Daar zal de ë-C4 X de strijd aan moeten gaan met een concurrent uit eigen gelederen, de elektrische Peugeot 408. Maar er zijn meer kapers op de kust, zoals de coupé-versies van de elektrische SUV’s op VW’s MEB-platform.

  e-Videos