Restwaarde-garantie op elke aangekochte EV, uniek in de branche

Door LeaseBijtellingVriendelijk.nl

Een veel gestelde vraag aan het adres van LeaseBijtellingVriendelijk.nl ‘Wat doet zo’n auto straks als het Bijtellingsvoordeel eraf is?’ Nou veel meer dan de meeste mensen denken want de vraag groeit met de dag naar betaalbare, bruikbare EV’s. Dus hebben wij op elke aangekochte EV via LeaseBijtellingVriendelijk.nl de zgn. Restwaarde-garantie ingevoerd.

Afhankelijk van het aantal gereden kilometers in uw bezit en de looptijd geven wij gegarandeerd een percentage terug voor uw auto. Wij weten dat de vraag naar gebruikte EV’s alleen maar toeneemt maar de instroom van nieuwe erg beperkt is dus blijven de prijzen prima, je schrijft immers veel minder af dan bij een conventionele auto. Wat kopers vaak vergeten is dat andere Europeanen deze auto’s ook willen hebben.

Restwaarde-Garantie als oplossing

Onze Restwaarde-Garantie kun je beschouwen als oplossing. Voor het geval dat een bepaald model niet loopt, de prijzen op internet lager zijn dan de garantie of – wat veel voor de handliggender is – je direct geld nodig hebt. Wij verkopen bijna al onze auto’s op basis van consignatieverkoop. De eigenaar geeft ons de gelegenheid om zijn auto voor hem te verkopen. Bij verkoop is 97% van de opbrengst voor de ‘oude’ eigenaar. Hierdoor genereren we zeer goede prijzen voor eigenaren en blijft de afschrijving zeer beperkt. Als vangnet/zekerheid weet je op voorhand al wat je auto oplevert en daar kun je mooi mee calculeren. Als je ons de tijd geeft om je auto te verkopen zal hij meer opbrengen en dus de begrote afschrijvingskosten lager uitpakken.

Consignatieverkoop

Wij doen die consignatieverkoop al sinds 2013. We hebben inmiddels al honderden eigenaren van lage Bijtelling auto’s van hun bolide af geholpen en veel nieuwe eigenaren hier ontzettend blij mee gemaakt (een 9,6 voor onze klanten tevredenheid), ook buiten Nederland.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website www.leasebijtellingvriendelijk.nl en als u een overzicht wil hebben van onze afschrijvingstabel/restwaarde-garantie mail even naar info@leasebijtellingvriendelijk.nl

Tot snel in Almere (graag op afspraak) voor een objectief en onafhankelijk aankoop advies.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven