PARTICIPEREN OP E-DRIVERS.COM

e-Drivers.com is een onafhankelijk platform dat consumenten (zakelijk en privé) op een vernieuwende wijze informeert over de mogelijkheden van elektrisch rijden. Door middel van educatieve e-colleges, het laatste e-nieuws, reviews, video’s, e-tests en diverse e-reportages. e-Drivers informeert en adviseert consumenten en beantwoordt de vele vragen rondom e-mobility, met als doel elektrisch rijden verder te promoten en te stimuleren.

Want waar moet je nou allemaal op letten als je een elektrische auto wilt aanschaffen? Hoe zit het met die laadpalen, welke zijn er? Bestaan er nog subsidiemogelijkheden? Bestaat de verlaagde bijtelling nog? Welke laadpas moet je hebben, welk installatiebedrijf komt de laadpaal bij je plaatsen, welke energieleverancier sluit het beste aan op jouw behoeften?

e-Drivers.com levert transparante informatie en geeft antwoord op al deze vraagstukken. Bovendien test e-Drivers.com in videovorm alle elektrische auto’s en helpt het de consument met het kiezen van een geschikte elektrische auto, laadpaal, laadpas, stroomleverancier en eventueel de juiste lease-, verzekering- en financieringsmaatschappij.

WAAROM PARTICIPEREN

De populariteit van de elektrische auto (de EV) is in een stroomversnelling gekomen. Overheid, onderzoekbureaus en e-Drivers.com verwachten dat binnen tien jaar het overgrote deel van de nieuw verkochte auto’s een elektrische auto betreft.

e-Drivers.com brengt dagelijks het laatste e-nieuws en bereikt bezoekers in alle fasen van het aanschafproces van een elektrische auto en de aanverwante e-zaken. Zowel op het platform als op onze social media kanalen.

  • nieuwe klanten
  • meer naamsbekendheid
  • meer relevante traffic naar uw website
  • meer conversie
  • hoge respons op campagnes
  • zeer kwalitatieve leads
Colofon en contactgegevens

CONTACT

E-drivers.com is een onderdeel van ENNOVATION COMPANY B.V.

Adres: Proostwetering 71
Postcode: 3543 AC
Plaats: Utrecht
KVK: 72769505

Mail redactie: redactie@e-drivers.com


KLANTENSERVICE

Voor vragen over nieuws, video, reportages, e-drivers acties en andere opmerkingen aan de redactie of deskundigen stuur je een e-mail naar: redactie@e-drivers.com


PARTICIPEREN

Voor vragen over participaties, acties en/of andere samenwerkingen op ons platform, belt u Rick van Rijthoven op +31 6 123 56 323 of Werner Budding +31 6 519 30 017 (9.00-17.00 uur) of stuur een mail aan rick@e-drivers.com of werner@e-drivers.com.

Colofon

Redactie & content:
Werner Budding (werner@e-drivers.com)

Marketing & ICT:
Marc Verweij (marc@e-drivers.com)

Sales & Finance:
Rick van Rijthoven (rick@e-drivers.com)

Redactiemedewerkers:
Laurence van Slooten, Chas Sikking & Henriette Reef.
(redactie@e-drivers.com)

Freelancers:
Mark Zuurhout, Joël Fink

Fotografie:
Ger & Ad Adrichem

Video:
Patrick Johannes, Ger Adrichem, Aad Adrichem & Abdurrahim Gulten


Terug naar boven