Volvo C40 Recharge

Orderboeken Volvo C40 Recharge zijn geopend

Volvo heeft de orderboeken voor de C40 Recharge geopend. Het tweede elektrische model van de Zweedse autofabrikant neemt een unieke positie in. Dit model koop je namelijk niet bij de dealer, maar online. Verder is er niet zo heel veel nieuws te beleven aan de spin-off van de XC40 Recharge.

Begin maart onthulde Volvo al de C40 Recharge. Hij staat net als de XC40 Recharge op het CMA-platform. Beide modellen hebben dezelfde 300 kW aandrijflijn en een 78 kWh accupakket. Het grootste verschil is de carrosserie. Waar de XC40 een echt SUV is, is de C40 veel meer een cross-over. Om voldoende onderscheid tussen de modellen te houden heeft Volvo de C40 enkele eigen design elementen gegeven. De koplampen, achterdeuren en achterlichtsignatuur is bijvoorbeeld geheel verschillend.

Je kunt de C40 Recharge nu dus al bestellen. Dat gaat heel makkelijk, boven aan de website van Volvo staat een grote button ‘koop nu’.  Volvo biedt de C40 Recharge aan vanaf 57.995 euro of in het abonnement vanaf 779 euro per maand. Klanten kunnen kiezen uit één aandrijflijn, verschillende kleuren, verschillende stofferingen en velgen alsmede een trekhaak. Zo kan het kopen van een auto ook verrassend eenvoudig zijn.

1 Commentaar

 • Maarten| 06/06/2021 bij 09:12 (Bewerk)

  En hoe ruil ik mijn auto in….?

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*  U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Terug naar boven