Oproep: we zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen als EV berijder

Steeds meer mensen rijden een elektrische auto, inmiddels staan er meer dan 100.000 op een Nederlands kenteken. Weliswaar heeft nog niet elk merk een EV in het verkoopprogramma, desondanks is er inmiddels behoorlijk wat keuze. Maar hoe bevallen al die auto’s, zijn er verbeterpunten, waar geniet je als berijder nou echt van en wat kan beter, en hoeveel kilometers rijden de eigenaren van deze EV’s per dag gemiddeld.

Op e-Drivers.com brengen we dit graag in kaart. Ook voorzien we graag consumenten, die een elektrische auto overwegen, met deze informatie, van extra ‘gebruikerservaring’. Ook wij, als redactie van e-Drivers.com, zullen onze ervaringen met alle testauto’s delen. Kortom, wat zijn jouw ervaringen als e-Driver? Meld je hier aan als e-Driver en help ons platform nóg verder te groeien.

Wat zijn jouw ervaringen als e-Driver?

Meld je hier aan als e-Driver

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven