Onze missie

e-Drivers.com is een onafhankelijk platform dat consumenten (zakelijk en privé) op een vernieuwende wijze informeert over de mogelijkheden van elektrisch rijden. Door middel van educatieve e-colleges, het laatste e-nieuws, reviews, video’s, e-tests en diverse e-reportages. e-Drivers informeert en adviseert consumenten en beantwoordt de vele vragen rondom e-mobility, met als doel elektrisch rijden verder te promoten en te stimuleren.

De redactie van e-Drivers.com als ook alle free-lancers, specialisten en andere deskundigen die bij onze berichtgeving, reviews en de beoordeling van producten en diensten betrokken zijn, zijn geheel onafhankelijk en neutraal.

e-Drivers.com betrekt de gehele e-industrie bij ons platform omdat wij geloven dat het delen van kennis en het bundelen van krachten uiteindelijk zal leiden tot een versneld e-klimaat en een aanzienlijke vermindering van CO2 uitstoot.


Hoe financieren wij ons platform?

E-drivers.com is geheel gratis voor bezoekers. Mochten bezoekers geïnteresseerd zijn in producten of aanbiedingen die op ons platform staan dan brengen wij hen direct in contact met diverse aanbieders uit verschillende industrieën die zich begeven op het terrein van e-mobility, onze e-partners. Voor deze dienst vragen we een bijdrage. De hoogte van de bijdrage heeft geen enkele invloed op onze berichtgeving, oordelen en/of vergelijkingen. Onze e-partners hebben geen invloed om opgenomen te worden in nieuwsberichten, reviews en vergelijkingen die op het platform vermeld staan. Deze zijn te allen tijde 100% onafhankelijk en gebaseerd op werkelijke feiten en onderzoeken.

Verder halen we inkomsten uit advertorials, branded content en banners. Hierdoor kunnen wij voortdurend onze diensten, software, beveiliging en algehele platform verder ontwikkelen en verbeteren, zodat wij u goed kunnen blijven informeren en ons platform up-to-date is. Tevens kunnen wij hoogwaardige (educatieve) video content en reportages blijven maken.

Wij streven ernaar om zoveel e-partners te verwelkomen om het u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodoende kunt u op een overzichtelijke en transparante manier de verschillende aanbieders gemakkelijk met elkaar vergelijken zonder dat u naar andere websites hoeft te surfen.

Wij benadrukken dat onze e-partners geen enkele invloed zullen hebben op onze berichtgevingen, reviews, beoordelingen en vergelijkingsresultaten.

LAATSTE E-NIEUWS

Terug naar boven