Kia e-Soul model 2020

Nieuwe Kia e-Soul per direct te bestellen

De volledig vernieuwde Kia e-Soul is per direct te bestellen. Eind deze maand kunnen we al bij de dealers terecht voor de eerste proefritten en een eventuele levering is mogelijk vanaf januari 2020. De nieuwe e-Soul is leverbaar vanaf € 42.995.

We zijn inmiddels alweer bij de derde generatie van deze markant vormgegeven auto beland. Kia levert de e-Soul met een 64 kWh accupakket waarmee een actieradius van 452 kilometer (WLTP) mogelijk is. Hij is voorzien van een 150 kW (204 pk) elektromotor met een koppel van 395 Nm koppel. Hiermee accelereert de e‑Soul in slechts 7,9 seconden van 0 naar 100 km/u.

Snelladen tot 80 kW

Standaard is de nieuwe Kia e-Soul uitgerust met een CCS Combo aansluiting. Deze is geschikt voor het laden met wisselstroom (AC) en gelijkstroom (DC). Als je gebruik maakt van een snellader kan het accupakket met een snelheid van maximaal 80 kW geladen worden.

Optimaal rijbereik

In Nederland wordt de nieuwe Kia e-Soul standaard uitgerust met batterijverwarming en een warmtepomp. Dat is wel zo praktisch want dit zorgt in de wintermaanden voor een optimaal rijbereik. Ook wordt de laadsnelheid minder beïnvloed door lagere temperaturen.

DynamicLine en Executiveline

Kia levert de e-Soul in Nederland in twee uitvoeringen: de DynamicLine is verkrijgbaar vanaf 42.995 euro, de ExecutiveLine vanaf 44.995 euro. Hierdoor valt de nieuwe e-Soul in de 4% bijtellingscategorie. Tot de standaarduitrusting van de DynamicLine behoren onder meer metallic lak, een Harman Kardon Premium Sound System, led-verlichting, 17-inch lichtmetalen wielen, stuurwielverwarming en stoelbekleding in stof-lederlookcombinatie. De ExecutiveLine heeft bovendien een head-up display, elektrisch verstelbare, en geventileerde voorstoelen, een verwarmbare achterbank, volledig lederen stoelbekleding en ‘Sound Mood’-verlichting.

Nieuw instrumentarium

De nieuwe e-Soul is de eerste Kia die is voorzien van een 10,25-inch multimedia touchscreen. Dit heeft diverse nieuwe functies en biedt de berijder in één oogopslag een duidelijk overzicht. In de uitvoering ExecutiveLine heeft de e-Soul ook head-up display welke de meest essentiële informatie weergeeft.

Connectiviteit

In het 10,25-inch touchscreen bevindt zich ook een navigatiesysteem met ingebouwde simkaart. Hiermee kan de live TomTom-data tijdens het rijden worden bijgewerkt en biedt het systeem real-time verkeersinformatie, weersvoorspellingen, points of interest en informatie met betrekking tot parkeerplaatsen. Ook toont het systeem allerhande informatie over laadstations.

UVO Connect

De e-Soul is in Nederland voorbereid voor het nieuwe telematicasysteem UVO Connect. Dit werkt via het 10,25-inch touchscreen en een smartphone-app. Je kunt met app vanuit kantoor of huisbijvoorbeeld een route naar het navigatiesysteem verzenden of een laadsessie starten of stoppen. Ook biedt UVO Connect de mogelijkheid om het interieur van de e-Soul voor te verwarmen/koelen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven