Nieuwe elektrische Renault Trucks E-Tech T en C onthuld

Renault Trucks E-Tech T en C

Renault Trucks heeft zojuist het design onthuld van zijn nieuwe serie elektrisch aangedreven zware trucks, de Renault Trucks E-Tech T en C. Deze trucks zijn ontworpen voor regionale distributie- en bouwtoepassingen en onderscheiden zich van hun dieseltegenhangers door hun unieke design.

Volgend jaar in productie

De Renault Trucks E-Tech T en C, die voor het eerst het nieuwe logo van het merk zullen dragen, worden vanaf 2023 in serie geproduceerd in de Renault Trucks-fabriek in Bourg-en-Bresse (Frankrijk). De lancering van twee nieuwe volledig elektrische trucks bevestigt het engagement van Renault Trucks voor CO2-vrij wegvervoer en vult het eigen gamma elektromobiliteitsproducten aan, van cargobikes van 650 kg tot elektrische trekkers en elektrische bouwvoertuigen van 44 ton.

Onderscheidend design

Het designteam van Renault Trucks heeft de voorkant van deze nieuwe modellen veranderd. Het nieuwe design moet de elektrische trucks onderscheiden van hun dieseltegenhangers. Het eerste wat opvalt aan de Renault Trucks E-Tech T en C E-Tech serie is het volledig vernieuwde front, met een nieuw logo en blauwe wieldoppen en strepen op de zijkanten. Om dat elektrische imago nog meer te benadrukken, is de hele voorkant van de voertuigen glanzend blauw gelakt.

Voor meer veiligheid is de voorzijde van de voertuigen met 115 millimeter verlengd en zijn er opzij radarsensoren aangebracht. Het chassis is ook uitgerust met een uitklapbare trede om de instap in de cabine te vergemakkelijken.

Vorig artikelMeer hoofd- en bagageruimte voor de vernieuwde Birò
Volgend artikelWebwinkels onder vergrootglas van het ILT omdat ze te snelle fatbikes aanbieden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in