Jaguar I-Pace 11 kW lader

Nieuw infotainmentsysteem én een 11 kW -lader voor Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace is nu sneller op te laden. Er was nogal wat kritiek op het feit dat een premium SUV met slechts 7,4 kW geladen kon worden. Jaguar heeft daar werk van gemaakt, nieuwe I-Paces krijgen een 11 kW-lader. Een zeer gewenste verbetering. Kopers zullen ook het nieuwe infotainmentsysteem weten te waarderen.

Per direct verkrijgbaar

De nieuwe Jaguar I-Pace is per direct verkrijgbaar alhoewel de prijzen nog niet bekend zijn. Maar die maakt Jaguar binnenkort bekend. De Jaguar I-Pace is wat je noemt een bekroond model. Hij heeft sinds zijn debuut wereldwijd al meer dan tachtig prijzen gewonnen. De I-Pace heeft twee elektromotoren met een totaal vermogen van 294 kW en een koppel van 696 Nm. De aluminium constructie, het lage zwaartepunt en vierwielaandrijving geven de Jauguar I-Pace bovengemiddelde prestaties en rijeigenschappen, die worden gecombineerd met een zeer bruikbare actieradius in de praktijk. Wij hebben de I-Pace een half jaar mogen testen en waren er – op een paar kleine dingetjes en de 1-fase lader na – zeer tevreden over.

Nieuw Pivi Pro infotainmentsysteem

De Jaguar I-Pace krijgt voortaan het nieuwe Pivi Pro infotainmentsysteem. Dat systeem is volgens net zo intuïtief te gebruiken als een smartphone. Het systeem reageert snel op input en werkt slim samen met het verbeterde EV-navigatiesysteem. Dat toont de beschikbare laadstations in de omgeving, inclusief de beschikbaarheid, laadtijden en actuele laadtarieven.

Eindelijk met 11 kW-lader

De Jaguar I-Pace beschikt over een fors 90 kWh accupakket. Het laden aan de 7,4 kW-lader, die Jaguar aanvankelijk leverde, duurde daardoor best wel lang. Daarom is het een goede zaak dat Jaguar de I-Pace voortaan met een 11 kW on-board lader levert. Wie over een 3-fase-aansluiting beschikt, kan de I-Pace dan met een acceptabele snelheid laden. De laadtijd bedraagt nu 8,6 uur zodat de accu in een nacht volledig kan worden opgeladen. De laadcapaciteit van het DC-snelladen is gelijk gebleven.

 

Luchtkwaliteit

Omdat gezondheid steeds belangrijker voor ons is geworden, past Jaguar voortaan PM2.5 filtercapsules voor het interieurfilter toe. Deze capsules vangen ook ultrafijne deeltjes en allergenen in de lucht op. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit in het interieur van de I-Pace nog verder verbeterd. De lucht kan ook tijdens het opladen gefilterd worden.

Bright Pack

Ook aan de buitenzijde is gedacht. Jaguar werkt de grille voortaan met het nieuwe Atlas Grey af. Ook kunnen kopers profiteren van een verder verfijnd kleurenpallet en een nieuwe, luxueuze Bright Pack.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven