Renault Zoe & EV Cable Hook a perfect combination

Nieuw: EV Cable Hook voor voertuigen met een stekker

De perfecte haak om uw EV-kabel te organiseren

Door EV Cable Hook

Bij elke elektrische auto hoort een oplaadkabel. Zonder deze kabel is de elektrische auto niet compleet. Wees daarom zuinig op je kabel, laat hem niet slingeren! Of over de grond slepen!

Één van de irritaties van berijders van elektrische auto’s is de laadkabel.  het opladen, oprollen en opbergen van de laadkabel. Gelukkig blijken sommige oplossingen soms zo simpel te zijn.

Speciaal voor de laadkabels van elektrische auto’s en plug-in hybride auto’s is de EV Cable Hook ontwikkeld. Een haak die je laadkabel veilig boven de grond houdt, je laadkabel schoon houdt en ervoor zorgt dat je laadkabel netjes opgerold blijft.

De werking is even simpel als doeltreffend.

  1. Je schuift de haak over de kabel naar de stekker

Als hij vast zit, dan kun je hem aan de stekker laten zitten

  1. Daarna hoef je alleen maar de stekker in het laadpunt te steken en heb je altijd direct een haak tot je beschikking om je kabel op te hangen

Met de EV Cable Hook blijft je laadkabel schoon, vrij van de grond, raakt hij niet in de knoop én netjes opgerold. Dit zorgt voor een veiligere situatie en voor het behoud van je laadkabel. Na het laden kun je de EV Cable Hook aan de stekker laten zitten en opgerold in de auto neerleggen.

Gratis verzending met deze kortingscode.

Kortingscode: E-Drivers.com

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven