Na forse verlaging van vorige week verhoogt Tesla prijzen weer

Vreemde actie van Tesla. Vorig week sneed de Amerikaanse fabrikant fors in de prijzen en nu opeens gaan de bedragen weer omhoog. De reden? Tesla sluit toch niet al zijn verkooppunten, maar houdt een deel toch open.

In februari kondigde Tesla aan het grootste deel van zijn ‘winkels’ te zullen sluiten. De kostenbesparing zou worden doorberekend aan de klant, dus gingen de prijzen van de Model 3, Model S en Model X met tot wel 50.000 euro omlaag. Tesla komt daar nu op terug. Er worden minder verkooppunten geschrapt. En sommige die al waren gesloten, gaan weer open.

Nog tot 18 maart

Dus gaan de prijzen van de Model 3, Model S en Model X weer omhoog. De huidige, lagere bedragen gelden nog tot 18 maart. Daarna komt er gemiddeld 3 procent bij. De enige uitzondering daarop is de goedkoopste Model 3, die in de Verenigde Staten 35.000 dollar kost. In Nederland hebben wij die uitvoering echter (nog) niet.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven