Mobiliteitsfestival in Apeldoorn

Mobiliteitsfestival Apeldoorn

Future-proof op weg naar nieuwe mobiliteit, dat is het centrale thema van het Mobiliteitsfestival in Apeldoorn op 2 juli aanstaande. Managers in de autobranche die geïnteresseerd zijn in de toekomst van mobiliteit kunnen hier ontdekken hoe de toekomst van de mobiliteit eruitziet.

De tweede editie van Het Mobiliteitsfestival wordt op dinsdag 2 juli georganiseerd in Apeldoorn. Het is een symposium voor toekomstgerichte managers, toeleveranciers en grote opdrachtgevers in de autobranche. Op de eerste editie waren er 150 bezoekers, de organisator hoopt nu op een verdubbeling.

Kennis, tips en ervaringen delen

Het Mobiliteitsfestival biedt een mix van mobiliteitsspecialisten en ondernemers van buiten de sector delen hun kennis, tips en ervaringen. Zij zorgen voor dynamiek, nieuwe inzichten en prikkelende vergezichten als het gaat om de toekomst van mobiliteit.

Vier sessies en een masterclass van Guido Weijers

Centraal in het Mobiliteitsfestival staan commerciële kansen, de transformatie van fossiele brandstof naar toekomstbestendige alternatieven en ondernemersvraagstukken op het gebied van gastvrijheid en personeel. De volgende sprekers geven hun visie:

 • “Wat moet ik doen om aan te haken bij de nieuwe mobiliteit?”
  Carlo van de Weijer, Directeur Smart Mobility
 • “Google en YouTube geven een bedrijf vleugels. Wat kunnen we daarvan leren?”
  Wilbert Philippo, Directeur LeaseVergelijker
 • “Hoe ontwikkel je gastvrijheid in de dna van je bedrijf?”
  Bas van der Veldt, CEO AFAS
 • “Inspiratie van de NADA Convention in Amerika.”
  Paul de Vries, eigenaar DCDW en Johan Lammers, eigenaar LSG

Aansluitend zal het event worden afgesloten met een masterclass van Guido Weijers over geluk.

Future Mobility Challenge

Het Mobiliteitsfestival wordt versterkt met de Future Mobility Challenge met duurzame auto’s (batterij-elektrisch, waterstof-elektrisch en plug-in hybride). Deze rit wordt georganiseerd door de EV Coöperatie U.A. De deelnemende teams starten om 12.00 uur vanaf het festivalterrein rond de voormalige Zwitsalfabriek en zij finishen er rond 18.00 uur. De teams zijn permanent te volgen via www.elektricitijdrit.nl en voeren uiteenlopende opdrachten uit, zoals het bezoeken van landmarks, het posten van foto’s en video’s en het zo zuinig mogelijk omgaan met energie.

Alle informatie

 • Datum: dinsdag 2 juli 2019
 • Locatie: Zwitsal terrein Apeldoorn
 • Tijd: 14.00 tot 20:00 uur
 • Investering: € 229,- (exclusief BTW)
 • Inclusief: future-proof garantie

Netwerken

Het festival is ook een prima gelegenheid om te netwerken. Tot de aanwezigen behoren directieleden en managers van dealers, universele autobedrijven, leasemaatschappijen, importeurs en toeleveranciers automotive. Uiteraard is ook de autopers aanwezig. Foodtrucks, live-muziek en de industriële omgeving zorgen voor de juiste setting om een prettige manier met de andere deelnemers van gedachten te wisselen.

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven