LiveWire ONE nu ook op de Europese markt

LiveWire ONE

LiveWire heeft de introductie van de LiveWire ONE elektrische motorfiets op de Europese markt aangekondigd. De LiveWire ONE zal nog dit jaar verkrijgbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. LiveWire organiseert deze klantenevenementen en demonstratieritten met de elektrische motorfiets.

Prestaties en veiligheid

De elektrische LiveWire ONE belooft een opwindende ervaring van snelheid en Harley-Davidson geluid. Wie alleen in de stad rijdt, zou met het 15,4 kWh accupakket een bereik van zo’n 225 kilometer moeten halen. De krachtige motor stelt rijders in staat om in 3 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren. Hij accelereert van 100 naar 130 km/u in slechts 1,9 seconden en haalt een topsnelheid van 176 km/u. Ook heeft de LiveWire ONE geavanceerde veiligheidsmaatregelen voor de rijders, zoals tractiecontrole en ABS met behulp van een 6-assige traagheidsmeeteenheid (IMU).

De LiveWire ONE heeft standaard twee oplaadmethoden. Je kunt hem opladen via Level 1 – een gewoon stopcontact dus – en ook snelladen via gelijkstroom (DC) snelladen. In het laatste geval kun je de ONE in ongeveer 30 minuten opladen van 20% tot 80% SoC.

Nu al te reserveren

Wie hem per se wil hebben, kan hem nu al reserveren. Als je hem nu reserveert – de reserveringskosten bedragen €100 – dan behoor je ook tot de gelukkigen die de LiveWire ONE als eerste geleverd krijgen. De vanafprijs van de LiveWire ONE in Nederland bedraagt €25.390 en de leveringen starten waarschijnlijk vanaf april

De LiveWire ONE is verkrijgbaar in drie kleuren: Nimbus Gray, Nightfall Blue en Liquid Black. Er zijn in heel Europa meer dan dertig LiveWire dealers aangesteld waar je de elektrische motorfiets niet alleen kunt bewonderen en kopen) maar die ook gespecialiseerde EV-ondersteuning kunnen bieden.

Over LiveWire

LiveWire is een van de pionier op het gebied van elektrische motorfietsen en is opgericht als een submerk van Harley-Davidson. Het eerste model van het Amerikaanse merk is de LiveWire ONE. Deze combineert de iconische stijl en prestaties van Harley-Davidson met de nieuwste technologieën op het gebied van elektrisch rijden.

Vorig artikelCAKE en Shanghai Forever sluiten partnerschap voor productie van 150.000 elektrische motorfietsen
Volgend artikelTest MG4 Electric – De auto die Volkswagen had moeten hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in