Alphabet Lease verlengt samenwerking met Eneco eMobility

Leasemaatschappij Alphabet en laaddienstverlener Eneco eMobility verlengen hun samenwerking voor vijf jaar. De twee partijen werken al samen sinds 2013 om de EV-markt nog meer te faciliteren en te stimuleren. Alphabet, die als beste uit de tekst kwam bij de Benchmark Leasemaatschappijen 2019, is verheugd om samen te werken met een partij die 100% duurzame stroom levert en zich inzet voor betrouwbare en professionele laaddienstverlening.

Eneco eMobility en Alphabet hebben als gezamenlijk doel het aantal EV’s in Nederland op korte termijn te vergroten en de berijders zorgeloos te laten laden. Alphabet was een van de eerste leasemaatschappijen in de markt die bezig was met elektrisch rijden en Eneco eMobility staat voor innovatieve en creatieve oplossingen bij het ontwikkelen van diensten in de elektrische mobiliteit. Samen hebben ze het vertrouwen dat ze de laaddienstverlening in de leasesector tot een hoger niveau kunnen tillen.

Wil je het hele bericht lezen? Klikt dan hier.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven