E-Flux laadpas tijdelijk gratis zorgmedewerkers

Laden zonder paskosten voor zorgmedewerkers!

Ondanks het feit dat mobiliteit in de huidige tijd sterk is afgenomen, is voor mensen die in de zorg werken mobiliteit juist belangrijker geworden. De elektrische auto speelt ook in de zorgsector een steeds grotere rol.

Bezoekers die bij het ziekenhuis of verpleeghuis hun auto willen laden, of personeel die in een elektrische auto rijdt. E-Flux wil graag iets terug doen voor zorgmedewerkers die elektrisch rijden. Daarom brengt E-Flux tot 1 januari 2021 geen abonnements- of transactiekosten meer in rekening voor het gebruik van de laadpas.

eMobility platform

Meer dan 4,000 bedrijven en 3,000 consumenten maken gebruik van de oplossing die E-Flux biedt. In het eMobility platform kunnen bedrijven alle kosten en data monitoren, laadpalen op verschillende locaties beheren en laadpassen aanvragen voor medewerkers.

Ruim 20 zorginstellingen maken gebruik van E-Flux. Het eMobility platform biedt een complete oplossing en veel gemak. De beheerder van de laadpalen bepaalt het tarief wat door bezoekers wordt betaald. Voor medewerkers kan een ander tarief worden ingesteld. Services als facturatie, uitkering van laadkosten en 24/7 support worden door E-Flux opgepakt. E-Flux biedt een onafhankelijke oplossing, dus zijn zorginstellingen vrij om te kiezen welk merk laadpaal ze installeren. Bestaande laadpalen kunnen ook overgezet worden.

Laadpas aanvragen?

Ben jij ook werkzaam in de zorg en wil je ook tijdelijk gratis gebruik maken van ons laadpas abonnement? Vraag dan hier jouw laadpas aan. Nadat je het aanmeldproces hebt doorlopen en ingelogd bent in jouw dashboard, kun je contact opnemen met E-Flux via +31 20 763 06 20 of mail E-Flux. Hierbij vraag je om het laadpas abonnement te wijzigen naar ‘Zorg’.

 

1 Commentaar

 • CouchCowBwoi| 23/10/2020 bij 10:04 (Bewerk)

  Goh, wat nobel maar gaat toch echt helemaal nergens over, “gratis laadpas abonnement” echt? Ik hoop dat de vereenvoudiging en overzichterlijkheids wens van de overheid er ook voor zorgt dat er een einde komt aan het idee van een laadpas abonnement in de vorm zoals die er nu is. Mensen hebben privé toch ook geen abonnement om benzine of diesel te tanken. Laat staan dat daar administratie kosten voor gerekend worden…. Een auto opladen moet gewoon net zo eenvoudig zijn/worden als het tanken van brandstof. Gewoon kunnen betalen met de bekende betaalmiddelen.

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*  U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Terug naar boven