Jaguar Ecotap 15 kW thuislader

Jaguar I-PACE nu nog sneller op te laden

Goed nieuws voor de rijders van de elektrische Jaguar I-PACE. Zij kunnen de forse accucapaciteit van hun I-PACE nu nog beter benutten. Dankzij de 15 kW capaciteit van de Ecotap DC15 lader kan de Jaguar I-PACE nog sneller worden opgeladen. Hiermee kun je de Jaguar I-PACE in slechts zes uur volledig opladen.

Ecotap snellader

De Ecotap DC15 snellader is geschikt voor thuis- en zakelijk gebruik. Hij wordt aangesloten op een gangbare 3-fase elektriciteitsaansluiting. Standaard is de DC15 voorzien van alle voorzieningen om laden veilig en snel te laten verlopen. Handig is ook de optionele ‘Home Loadbalancing’ hardware. Hiermee kan de DC15 het laadvermogen aanpassen aan het beschikbare vermogen. Op die manier wordt overbelasting van het elektriciteitsnet thuis voorkomen. Dat risico bestaat als tijdens het laden ook andere grote stroomverbruiker aanstaan. De Ecotap DC15 snellader kan aan de muur worden bevestigd of met de optionele standaard ook vrijstaand worden geplaatst.

Inzicht in laadtransacties

Met de Ecotap DC15 heb je altijd inzicht in jouw laadtransacties. Dat komt omdat de snellader standaard is voorzien van een online verbinding. Hierdoor hebben de I-PACE-rijders met een abonnement via partner Eneco eMobility altijd inzicht in de laadtransacties.

Speciale aanbieding

De Ecotap DC15 Snellader is verkrijgbaar vanaf € 5.000,- exclusief BTW. Bij Operational of Financial lease van een Jaguar I-PACE geeft Jaguar nu tijdelijk een bijdrage van € 2.500,- op de aanschaf van de Ecotap DC15 lader. Deze prijs is exclusief de montage. Een professionele installatie is mogelijk vanaf 700 euro exclusief BTW.

2 Comments

 • bjorn| 07/06/2019 bij 11:01 (Bewerk)

  Hoi Eric,

  Het mooie van onze laders is dat we ze juist wel geschikt hebben gemaakt voor een huisaansluiting van 3×25 A.
  middels de ecotap loadbalancer schroeven we de snelheid van het laden namelijk terug (of stoppen tijdelijk het laden) als het de totale benodigde stroom tijdelijk te veel wordt. Als vervolgens het huis weer minder stroom gaat gebruiken gaat de snelheid weer omhoog. zo kun je de hele nacht als er vrijwel geen stroom wordt gebruikt je auto op volle kracht vol pompen.
  dit werkt al jaren perfect.
  zou leuk zijn als e-drivers dit eens bij ons komt bekijken. ze zijn meer dan welkom.

 • Eric| 03/06/2019 bij 11:33 (Bewerk)

  Kunnen jullie eens wat DC laders testen? Er is nogal wat vraag doordat er een aantal grote EV’s met een enkelfase onboardlader zijn uitgerust. 15kW DC lader betekent wat? volgens mij past dit niet zomaar op iedere huisaansluiting (minimaal 3x25A nodig). Output in kW hangt af van de auto-accu (max DC Ampères is een betere maatstaf)

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*  U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Terug naar boven