Heb jij ook een e-Trip gemaakt?

e-Trips bijdragen lezers gezocht

Beschik jij over een elektrische auto en ben je daar ook wel mee op vakantie geweest? Zou je het ook leuk vinden om daar een artikel over te schrijven voor onze nieuwe rubriek e-Trips?

In onze nieuwe rubriek e-Trips willen wij laten zien dat elektrische auto’s niet alleen prima geschikt zijn voor zakelijke ritten, maar ook voor ritjes in de vrije tijd. En meer dan dat, wij zijn van mening dat je met de meeste elektrische auto’s ook prima op vakantie kunt. Er zijn al genoeg mensen die dat doen, en niet alleen met Tesla’s met hun bovengemiddelde actieradius. Uiteraard is de ene elektrische auto meer geschikt om langere afstanden mee te rijden dan de andere.

Veel mensen, vooral de mensen die overwegen een elektrische auto aan te schaffen, willen graag weten hoe die auto op vakantie zou voldoen. Hoe meer informatie daarover beschikbaar is, hoe beter. Om die reden roepen wij onze bezoekers op om hun ervaringen met ons te delen. Ben jij ook met jouw elektrische auto op vakantie geweest en wil je jouw vakantieverhaal graag met ons en onze bezoekers delen? Heb je ook wat foto’s erbij, ter illustratie? Stuur dan een mailtje met wat informatie naar redactie@e-drivers.com.

Vorig artikelNaar de Alpen met de Tesla Model 3 Standard Range Plus
Volgend artikelDuurtest BMW iX3 – update 4 – 14.312 kilometer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in