zaterdag, 22 juni, 2024
Meer...
  Homee-NieuwsGratis naar de EV Experience op Zandvoort met Hankook Tire

  Gratis naar de EV Experience op Zandvoort met Hankook Tire

  Doe mee en maak kans op een van de 30 gratis toegangskaarten die we namens Hankook Tire mogen weggeven voor zaterdag 23 september, inclusief de mogelijkheid om het verschil ervaren met de exclusieve “iON evo” banden door een testrit te maken in de Mercedes Benz EQS.

  EV Experience: ervaar elektrisch!

  De EV Experience in Zandvoort is het grootste evenement in Nederland op het gebied van elektrische voertuigen (EV’s). De nieuwste EV-modellen staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. Maar dit evenement gaat verder dan alleen kijken; je krijgt de kans om een testrit te maken met de nieuwste modellen. Bovendien zijn er inspirerende workshops over de overstap naar elektrisch rijden en wat je hierover moet weten. Op de paddock achter de pitboxen kun je kennismaken met nieuwe e-mobiliteitsoplossingen, zoals e-bikes, steps, scooters en elektrische motoren!

  Hankook Pitstop

  Namens Hankook Tire nodigen we je uit om gratis deel te nemen aan de EV Experience en diverse EV-modellen te testen door zelf te rijden op het Zandvoort-circuit. We nodigen je ook van harte uit voor een pitstop bij Hankook. In de Hankook Pitbox kun je het verschil ervaren met de exclusieve “iON evo” banden door een testrit te maken in de Mercedes Benz EQS. Bovendien kun je exclusief op de foto met een echte “Formula E GEN3-auto”, de volledig elektrische raceauto die wordt gebruikt in het FIA Formula E Championship. Daarnaast kun je een ‘first-hand experience’ krijgen van Benoît Tréluyer, meervoudig winnaar van de 24 uur van Le Mans, en Mannfred Sandbichler, de directeur Motorsport bij Hankook Europe.

  De gratis kaarten namens Hankook zijn inclusief:

  • Gratis toegang op zaterdag 23 september 2023 (voor twee personen)
  • Hankook iOn Experience: Ervaar een band die exclusief is ontwikkeld voor high-performance elektrische voertuigen.
  • Op de foto met een echte Formula E GEN3-auto.
  • Mogelijkheid om zelf te rijden in de Mercedes Benz EQS met Hankook iON evo banden*.
  • ‘First-hand experiences’ met Benoît Tréluyer en Mannfred Sandbichler.

  *Voor het testrijden werken we met timeslots, maar houd er rekening mee dat er een beperkt aantal beschikbaar is. We hanteren het principe ‘vol=vol,’ dus wees er snel bij om je plekje te reserveren!

  Wil je kans maken op twee van deze 30 kaarten?

  Vul snel je gegevens hieronder in. Je aanmelding moet vóór 15 september 2023 bij ons binnen zijn. De winnaars worden op 16 september a.s. bekendgemaakt.

  Naam
  (Min. 18 jaar en in bezit van geldig rijbewijs)
  Wat is de naam van de band die speciaal voor EV's geproduceerd wordt door Hankook?

  Gerelateerd

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Meer e-Nieuws

  e-Videos